Pandora Blog

Pandora ékszerek tisztítása, avagy a mindig aktuális téma

Ugye Ti is észrevettétek már, hogy ha sokat hordjátok vagy éppen nem hordjátok a kedvenc ékszereiteket akkor is tapasztalható, hogy egy idő múlva megfeketednek, elvesztik fényüket. Ez részben azért van, mert egyszerűen bepiszkolódnak. De miért van ez, és mit tehetünk?

MomentsBox
2022.01.20 10:46
Pandora piknik francia módra

Párizs az egyik legszebb város és sokak szerint egyben a legromantikusabb is. Számos történelmi helyszínnel, építészeti remekművel és csodás művészettel büszkélkedhet, a kedvenc divatékszer márkánk, pedig lekicsinyítette számunkra ezeket a híres nevezetességeket, hogy a kedvenc karkötőnkön is velünk lehessenek.

MomentsBox
2021.12.09 16:49
Pandora karácsonyi ötletbörze

Összeválogattunk néhány igazán egyedülálló Pandora karácsonyi meglepetést, amellyel megajándékozhatod szeretteidet, és a nagy Pandora rajongók is megtalálhatják szívük vágyait. 

Top 5 – legaranylóbb Pandora ajándékötlet

Egyre közelednek az ünnepek, így ha még nincs ötleted karácsonyra, mi hoztunk pár 14K arany Pandora ékszert, amivel meglepheted szeretteidet vagy akár saját magad. Tarts velünk! :)

MomentsBox
2021.11.11 16:25
A legjegesebb Pandora kékségek

Ebben a bejegyzésünkben szemügyre veszünk 5 Pandora ékszer különlegességet, amelyek tökéletesen illeszkednek a közelgő hideg időjáráshoz, vagyis a hamarosan beköszöntő télhez. A választásunk most az elbűvölően kék Pandora darabjainkra esett, így láthatjátok a korábbi évek ékszerkollekcióinak különböző darabjait is. Kezdjük is a sort. :)

MomentsBox
2021.10.28 15:30
Pandora Keletre hajózva

Ebben a részben egy kisebb betekintést nyújtunk a jelenleg nálunk pihenő Moments utazós charmok által a különböző Keleti kultúrákba. Reméljük, tetszeni fog, és a Pandora világán kívül egy kicsit a mindennapokban is tudunk újat vagy érdekeset írni Nektek.

Születéskövek, avagy Pandora és az ásványok?!

Sokan már ismeritek a Pandora születésköves ékszereket, avagy azokat a charmokat, gyűrűket, fülbevalókat, medálokat, na és petiteket, amelyek valamelyik konkrét hónaphoz köthetően egy aprócska követ is magukba foglalnak.

MomentsBox
2021.09.30 12:40
Utazás önmagadhoz a Pandorával

Észrevetted már, hogy mi nők folyton aggódunk valami miatt, vagy valakiért? Állandóan kattog az agyunk. Megvan-e minden a suliba a gyereknek, nem felejtettünk-e el befizetni egy számlát, beszereztük-e az összes karácsonyi ajándékot és gondoskodtunk-e róla, hogy mindenki ott legyen és akkor legyen ott, amikor és ahol lennie kell. 

MomentsBox
2021.09.16 16:13
Őszköszöntő: a Pandora színei

A fák koronája zöldből ezernyi árnyalatra vált. Egymás után pereg a rezgőspiros, a rikítósárga, a maszatbarna és a váratlanvörös. Meleg takarót borítanak a tájra a levelek, s van, hogy el kell engednünk, ami nem boldogít.

A természet törvényei erősek. Újra eljött az ősz, változik a világ, és akarjuk, vagy sem, mi is vele változunk. A lényeg azonban ugyanaz: a belső ragyogás – akárcsak a Pandora ékszerek fénye – örök. Ne veszíts el belőle, maradj az őszi-téli időszakban is az a csodálatos nő, aki vagy!

MomentsBox
2021.09.01 14:17
A MomentsBox üzenete

Mint nő a nő a nőnek, mondok neked valamit. Valamit, amit talán már elfelejtettél. Legyél bár kerek vagy karcsú, magas vagy alacsony, fiatal vagy idősebb: csodálatos vagy.

Fedezd fel a világ szépségeit a Pandorával!

A nyár nemcsak az utazások, hanem a szerelmek és a felfedezések időszaka is. A szívünk szinte csordultig telik kíváncsisággal, és alig várjuk, hogy magunk mögött hagyjuk a hétköznapokat. Kalandokra vágyunk, el akarjuk dobni az összes béklyót, és szabadok akarunk lenni újra. Ilyenkor a csók édesebb, mint máskor, a titkok megbocsáthatóbbak, a határok elmosódnak, és úgy érezzük, nincs lehetetlen.

MomentsBox
2021.07.22 20:11
Pandora-monológok

Már kislányként megtanulod, hogy a lányoknak erősnek kell lenniük. Ha meghúzzák a hajadat, az igazából bók. Ha a szoknyád alá néznek, csintalanok a fiúk, és ha sírsz, hát nem érdemes, hiszen úgyis elmúlik, mire férjhez mész.

5 népszerű Pandora ritkaság a MomentsBox kínálatában

A Pandora nem csupán ékszer. Szenvedély, melyben testet öltenek a vágyak és megjelenik a női lét szépségének ezernyi arca. Minden charm egy egyedi és különleges történet, amit magunkban őrzünk, s a charmok által büszkén viselünk évtizedeken át.

5 csodás úti cél a világ körül a Pandorával

Hónapokig vártuk, hogy végre újra szabadon találkozhassunk, utazhassunk és szerethessünk. Most, hogy kevesebb a korlát és több a lehetőség, az iskolának, óvodának is vége, nincs más dolgunk, mint útnak indulni.

Szedd a sátorfádat és fedezd fel a világ csodáit! Utazd be a legszebb városokat repülőn vagy akár otthon ülve a Pandorával!

Hogyan viseljünk kiegészítőket? Stílustanácsadás Pandora-módra

Szeretnéd feldobni öltözékedet néhány elegáns és stílusos kiegészítővel, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Nincs általános érvényű szabály, van azonban néhány elv, amit érdemes követned, hogy minden helyzetben a megfelelő outfittel hívhasd fel magadra a figyelmet.

Tengeri örömök a Pandorával: a “vizes” nyolcas

Végre kisütött a nap, felmelegedett az idő és érezzük a tavasz kényeztető ölelését. Legyőztük a telet! Előkerülnek a szoknyák és a shortok, olvad a fagylalt és újra merünk álmodozni: tengerparti séták, romantikus naplementék, megannyi keveredő íz, illat és nyelv zaja olvadnak egymásba a képzeletbeli képeslapon.

MomentsBox
2021.04.27 18:19
Eljegyzési gyűrű a Pandorától

Minden kapcsolatban eljön az a pillanat, amikor már csak egy kérdés lebeg a levegőben: lesz-e lánykérés és ha igen, mikor és mivel? A legtöbb lánynak konkrét elképzelései vannak nemcsak a nagy napról, hanem már a kézfogó pillanatáról is. Van, aki nagy nyilvánosság előtt, más csak egy szimpla szombat délután vagy éppen a közös évforduló alkalmából reménykedik abban, hogy megkérik a kezét.

Pandora ajándékötletek ballagásra és diplomaosztóra

Nem tudni, a hagyományos formában sor kerül-e idén május elején a középiskolai ballagásokra és lesz-e taláros összejövetel az egyetemeken vagy Gaudeamus Igitur az általánosokban. Az egész világ a feje tetejére állt és minden bizonytalan, épp ezért olyan fontos, hogy legalább szokásaink megtartásával éltessük hagyományainkat és tartsuk magunkat a tervhez! Ha szűk családi körben, étterem és virágok nélkül is: ünnepeljük meg gyermekeink sokéves teljesítményét és ünnepeljük az életet!

MomentsBox
2021.04.01 08:34
Utazz velünk határokon át a Pandorával!

Egy évnyi bezártság és utazási stop után épp itt az ideje, hogy elővedd az útleveled és felkerekedj, hogy meghódítsd a világot!

MomentsBox
2021.03.17 18:48
A tavasz virágai Pandora-kiadásban

Utazzatok velünk a világ körül, és gyűjtsétek össze saját egyedi Pandora virágcsokrotokat!

MomentsBox
2020.12.18 13:37
Karácsonyi köszöntő

Ez az esztendő nem hasonlított semmire, amit korábban megéltünk. Ezüstös csillogását gyakran árnyékolta be a félelem vagy az aggódás felhője és kénytelen- kelletlen távolabb voltunk egymástól, mint korábban bármikor.

Karácsonyi csoda: az 5 legünnepibb Pandora charm

Mindenki ismer legalább egy valakit, aki tűkön ülve várja, hogy végre decembert mutasson a naptár és azonnal beleveti magát az ünnepekbe.

MomentsBox
2020.12.08 16:54
Tűzzománc Pandora csodák kékben

A Pandora ékszerkollekciók univerzumában is különleges helyet foglalnak el a színes-fényes tűzzománc charmok, melyek egy speciális eljárás segítségével jönnek létre.

A legszebb karácsonyi Pandora charmok - a Moments Box kedvencei

Az adventi időszak az év egyik legcsodásabb szakasza, hiszen fények, díszek, csillogás és remény tölti meg a szíveket és az utcákat egyaránt. Ilyenkor semmi se túlzás és semmi sem drága. Az elegáns gyönyörű, a giccses cuki, minden megy mindenhez és egyszerűen nem lehet betelni a ragyogással!

Tuti tippek karácsonyra: a 10 legcukibb Pandora Disney charm (2. rész)

Minden nagylány kislány volt egyszer és a kislányok imádják a Disney meséket, nem igaz? Ami azt illeti, mi is! Ezért összegyűjtöttük nektek a 10 kedvenc Pandora Disney charmunkat, melyek mindegyike tökéletes ajándék minden lánynak! (Ha szeretnéd tudni, kik foglalnak helyet a 10. és a 6. hely között, klikkelj ide.)

Tuti tippek karácsonyra: a 10 legcukibb Pandora Disney charm

Minden nagylány kislány volt egyszer és a kislányok imádják a Disney meséket, nem igaz? Akár a kilencvenes évek Disney-délutános korosztályába tartozol, akár széles vásznon és popcornnal a kezedben szippantott be a mesevilág, egészen biztosan megvan a magad kedvenc karaktere, akiről úgy érzed, akár te is lehetnél. 

Pandora Kék bolygó charm: sok kicsi sokra megy

Arra biztatunk, hogy tudatos nőként a szépség mellett helyezz hangsúlyt más igazán fontos dolgokra is! Vásárolj Pandora UNICEF kék bolygó charmot és mutasd meg mindenkinek: Te is a jövőt támogatod. 

MomentsBox
2020.11.10 10:28
Pandora Ékszerek

A szeretet örök, akár a Pandora ékszerek 

Minden nő vágyik egy olyan csak neki és érte készülő, különleges ékszerre, mely kifejezi személyiségét és egyediségét. Egy olyan láncra, vagy karkötőre, melyet bárhol és bármikor viselhet, amit később családi ékszerként akár a lányának is ajándékozhat. Egy időtálló örök darabra, mely soha nem megy ki a divatból. Egy Pandorára. 

MomentsBox
2020.11.04 19:01
Ajándék kupon

MomentsBox ajándékutalvány

Ajándékozd a választás szabadságát és a Pandora ékszerek ragyogó örömét annak, akit igazán szeretsz!

MomentsBox
2020.11.02 20:00
Bemutatkozás

Emlékszel arra a pillanatra, amikor rátaláltál az igazira? Amikor beléd hasított a felismerés, hogy igen, ezt kerestem, pontosan csak ezt?