Pandora Blog

Pandora Ékszerek

MomentsBox
2020.11.10 10:28
Pandora Ékszerek

A szeretet örök, akár a Pandora ékszerek 

Minden nő vágyik egy olyan csak neki és érte készülő, különleges ékszerre, mely kifejezi személyiségét és egyediségét. Egy olyan láncra, vagy karkötőre, melyet bárhol és bármikor viselhet, amit később családi ékszerként akár a lányának is ajándékozhat. Egy időtálló örök darabra, mely soha nem megy ki a divatból. Egy Pandorára. 

 

 

Az ékszer, aminek sztorija van 

A Pandora karkötők sajátossága, hogy elemenként - életszakaszonként- bővíthetők. Az alap lehet egy karperec vagy egy rugalmasabb kialakítású Moments, illetve Essence karkötő, melyeket charmokkal és függőkkel díszíthetünk. Készülhet ezüstből, rosé ötvözetből vagy aranyból, gazdagíthatják strasszok, kövek, tűzzománc elemek vagy akár Disney- figurák. Így mindenki garantáltan megtalálja a személyiségéhez és ruhatárához illő darabokat. 

Sőt, egy-egy Pandora karkötő nemritkán egy egész élet története: egymás mellett kap helyet az első csók vagy egy különleges születésnap emlékére vásárolt charm éppúgy, mint a gyerekek születésekor ajándékozott klasszikus Mom & Doughter függő vagy az Anyai szív charm. Az ékszerek koncepciója a nívóra, a minőségre és a vásárlók megismételhetetlenül egyedi személyiségére épít. Arra a csodára, mely minden nőben kezdettől fogva lakozik.  

Pandora összeállítások

Hogyan válassz Pandora karkötőt? 

Ha magadnak szeretnél vásárolni, arra biztatunk, a pontos mérés érdekében kérj segítséget! De ha épp nem akad egy barátnő, vagy egy lovag szabócentivel,  magad is megmérheted csuklód körméretét egy szalaggal vagy cérnával vagy szalaggal.  

Először szorosan fogd körbe a csuklódat, majd mérd le a használt szalag hosszát! Ez lesz a kiindulópont. Attól függően kell 1-1.5, vagy 2.5 cm-t hozzáadnod csuklód körméretéhez, hogy a későbbiek során csak néhány charmot szeretnél magadnak, vagy idővel tovább gyarapítanád számukat. (Bár még nem láttunk olyat, aki ne akart volna idővel többet belőlük! ;) )  

Ha a kedvesedet vagy barátnődet szeretnéd meglepni egy értéktartó és míves ajándékkal, a legjobb, ha egy általa gyakran viselt karlánc hosszát méred le. Ha ilyen darab nem áll rendelkezésre, kérj segítséget az info@momentsbox.hu-n, hisz tanácsadóink szívesen segítenek a hölgy számára megfelelő méret megtalálásában. Vagy válassz ajándékutalványt webáruházunkba öt, tíz vagy tizenötezer forint értékben és a csillogás mellett add a legtöbbet, amire egy magabiztos nő vágyik: a választás szabadságát! 

Emlékek ezüstből 

Amikor Pandora ékszert ajándékozol, nemcsak egy-egy fontos eseménynek állítasz mementót, hanem azt is elismered, hogy a megajándékozott inspiráló és gyönyörű nő, hiszen egy Pandora-lány sosem megy ki a divatból és nem fél vállalni önmagát!