Karácsonyi, ünnepi charmok

Pandora karácsonyi charmok, amelyek között megtalálhatsz olyan régen kifutott darabokat is, mint a Snowboardos függő, Tél szíve kollekció darabjai, cuki jegesmedve, vagy épp a minden évben megjelenő Black Friday charmok mellett a különféle Mikulásos, ünnepi ékszert is.

Nézet:
Sorrend:

A Moments karkötőkhöz tartozó charmok választéka hatalmas, így megteremtheted a saját, személyre szóló karkötődet, amely egyszeri és szinte megismételhetetlen. A kreativitás és az érzelmek kifejezése miatt lett talán annyira sikeres, hiszen egy jól megválasztott karkötő és a gondosan kiválasztott charmok segítségével képessé válsz életed legkülönlegesebb pillanatait felidézni. A Pandora Moments klasszikus kollekciója a legkeresettebb is.

Pandora charmok: sokféle jelentéssel bírhatnak, szólhatnak a  barátságról, a szeretetről, az emlékekről. Jelenthetnek egy-egy fontos pillanatot életedből, akár legyen szó az esküvőről, kisbaba születéséről, egy különleges utazásról a világ különböző tájain, vagy más emlékek őrzéséről. A Pandora charmok között találhatsz függő charmokat is, de talán a legérdekesebb, hogy nagyon sok téma közül választhatsz, a legérdekesebbek közül néhány: Disney Kollekció, a Harry Potter kollekció, a Pandora barátok, vagy a Signature charmok.

Fontos tudnod, hogy a Moments charm csak a Moments karkötőkre helyezhetők fel. A Reflexions az Essence és a Me Kollekció karkötőivel nem kompatibilisek. Egy kis technikai segítség a charmokhoz: lehetnek menetesek vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein, míg a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Így fontos megemlíteni, hogy ezek a karkötő nyitásakor is lecsúszhatnak, ilyenkor is hasznos segítők lehetnek a Pandora klipek vagy a Pandora biztonsági láncok, amelyek megakadályozzák ezt. A charmokat és a függő charmokat felfűzheted a Pandora nyakláncokra is vagy most már használhatod a különleges O medált, aminek segítségével több charmot is feltehetsz a nyakláncodra. 

A Pandora charmok anyaga: A legtöbb Pandora charm anyaga 925 sterling ezüst, mely mellett megjelennek az arany, a Rose és Shine ötvözetek is, melyek különleges Pandora fémötvözetből készülnek, míg utóbbi sárga arannyal, a másik pedig rózsarannyal készül.