Me

A szívednek sokat jelentő függő charmok közül akár többet is viselhetsz egyszerre, ide értve a Pandora Me biztonsági láncot és a Pandora Me spacer charmot.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A karkötőkhöz tartozó charmok választéka hatalmas, így megteremtheted a saját, személyre szóló karkötődet, amely egyszeri és szinte megismételhetetlen. A kreativitás és az érzelmek kifejezése miatt lett talán annyira sikeres, hiszen egy jól megválasztott karkötő és a gondosan kiválasztott charmok segítségével képessé válsz életed legkülönlegesebb pillanatait felidézni. A Pandora Moments klasszikus kollekciója a legkeresettebb is.

Pandora charmok: sokféle jelentéssel bírhatnak, szólhatnak a  barátságról, a szeretetről, az emlékekről. Jelenthetnek egy-egy fontos pillanatot életedből, akár legyen szó az esküvőről, kisbaba születéséről, egy különleges utazásról a világ különböző tájain, vagy más emlékek őrzéséről.

Fontos tudnod, hogy a Moments charm csak a Moments karkötőkre helyezhetők fel. A Reflexions az Essence és a Me Kollekció karkötőivel nem kompatibilisek. Azonban a Me és az Essence charmok használhatóak az Essence karkötőkön és a Me karperec, illetve kígyóláncon is.

A Pandora charmok anyaga: A legtöbb Pandora charm anyaga 925 sterling ezüst, mely kiegészül különböző cirkóniákkal, kristályokkal, színes tűzzománccal.