Ajándékutalvány

Moments Box ajándékutalvány

Szeretnéd meglepni kedvesed vagy édesanyád, barátodat egy személyre szabott, különleges Pandora ajándékkal, de bizonytalan vagy, hogy a hatalmas választékból mit válassz, aminek ő is biztosan örülne?

Ajándékozd a választás szabadságát és a Pandora ékszerek ragyogó örömét annak, akit igazán szeretsz!

Tegyél kosaradba a tetszőleges ajándékutalványt, s az összegről kérésednek megfelelően online utalványt állítunk ki, melynek teljes értéke levásárolható a webáruházban. Minden utalványon egyedi kód található, mely egyszeri vásárlásra jogosít.

Menj biztosra, engedd, hogy Ő válassza ki az igazit!

Nézet:
Sorrend:

Tegyél kosaradba a tetszőleges Pandora ajándékutalványt, s az összegről kérésednek megfelelően papír vagy online utalványt állítunk ki, melynek teljes értéke levásárolható a webáruházban. Minden utalványon egyedi kód található, mely egyszeri vásárlásra jogosít.

Férfi vagy és elakadtál?! Talán elvesztél a Pandora világában? Ne aggódj, segítünk Neked is. :) Írj nekünk e-mailt, vagy hívj fel minket telefonon, és máris segítünk kiválasztani a megfelelő ajándékot, a tökéletes ékszert vagy ajándékutalványt.

Ha kéred, gondoskodunk a díszcsomagolásról, illetve a szállításról is, kérheted a munkahelyedre, otthonra, benzinkútra, csomagautomatába is, de ha ez nem elég, akkor hétköznap átvételi lehetőséget biztosítunk Budapesten a XI kerületben, ahol személyesen veheted át rendelésed. :)