Nyaklánc

Hogyan érd el, hogy bárhová mész is, minden szem Rád szegeződjön? Válassz öltözéked megkoronázásaként letisztult és elegáns vagy díszes és részletgazdag Pandora láncot és emeld ki szépségedet! Shine, rose és ezüst színben, számos formában és láncvastagságban Téged is vár a Pandora nyakékek varázslatos világa.

Nézet:
Sorrend:

A Pandora nyakláncok: A legtöbb lánc mérete több hosszúságban is állítható, így hordhatók egészen magasan vagy hosszan leengedve, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Különböző medálokkal rendelkező vagy épp kiegészíthető, hangsúlyosabb nyakláncokból, akár állítható hosszúságú, szolidabb darabok közül is választasz a Pandora nyakláncok klasszikusak, elegánsak, jól kombinálható, örök darabok. A kifejezetten Moments nyakláncokon a moments karkötőhöz hasonlóan gyűjtheted a charmokat. A vékony láncokon a függő charmokat medálként is viselheted, a kifejezetten medálnak szánt dabok mellett, melyeket viszont a karkötődre is teheted.

A Pandora nyakláncok anyaga:Az ékszerek 925 Sterling ezüstből készülnek. A Pandora Shine és a Pandora Rose kollekció ékszereinek alapanyaga egy különleges ötvözet, amit sárga arannyal, illetve rózsaarannyal vonnak be. Megjelenik még az oxidált ezüst alapú nyaklánc is, mint lehetőség.

Nyakláncodat kiegészítheted egy szuper fülbevalóval, vagy gyűrűkkel, esetleg karkötők közül összeállíthatsz egy szuper szettet.