Medál

Ki mondta, hogy a kevesebb több? Tedd fel a koronát outfitedre és Pandora nyakláncodra egy hozzád illő gyönyörű medállal vagy charm medállal esetleg válaszd a lebegő medált, melybe petitek tehetőek! Szabadítsd fel magad az elvárások alól és éld meg nőiességedet legteljesebb valójában a Pandora medálok ragyogásának fényében!

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A Pandora nyakláncok a medálok kiegészítői: A legtöbb lánc mérete több hosszúságban is állítható, így hordhatók egészen magasan vagy hosszan leengedve, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Különböző medálokkal rendelkező vagy épp kiegészíthető, hangsúlyosabb nyakláncokból, akár állítható hosszúságú, szolidabb darabok közül is választasz a Pandora nyakláncok klasszikusak, elegánsak, jól kombinálható, örök darabok. A kifejezetten Moments nyakláncokon a moments karkötőhöz hasonlóan gyűjtheted a charmokat. A vékony láncokon a függő charmokat medálként is viselheted, a kifejezetten medálnak szánt dabok mellett, melyeket viszont a karkötődre is teheted.

Megjelentek az újabb charmokkal díszíthető medál csodák, az O medálok, melyekre mérettől függően különböző mennyiségben rakhatóak Moments charmok, ezzel még nagyobb teret adva az ékszereid személyiségedre formálásának. 

A Pandora medálok anyaga: Az legtöbb ékszer 925 Sterling ezüstből készül, míg a Pandora Shine és a Pandora Rose kollekció ékszereinek alapanyaga egy különleges ötvözet, amit sárga arannyal, illetve rózsaarannyal vonnak be. Felhasználnak még különböző berakású cirkóniákat, köveket, kristályokat valamint előfordul a tűzzománc díszítés is.

A medálodat kiegészítheted egy csodás nyaklánccal, szettedet pedig egy szuper fülbevalóval, vagy gyűrűkkel.