Reflexions

A Pandora Reflexions charmok olyan finoman simulnak Reflexions karkötődre, hogy felhelyezve szinte egy síkba kerülnek annak fémhálójával. Elérhetők Rose, Shine ötvözetben illetve 925 Sterling ezüst kivitelben, továbbá oxidált változatban is. A charmok lekerekített szélei így kényelmes viselhetőséget biztosítanak, míg a rejtett szilikon elemek gondoskodnak arról, hogy biztosan ugyanott maradjanak ahová helyezted őket. Fontos tudnod, hogy a Reflexions charmok csak a Reflexions karkötőkkel és Reflexions choker nyaklánccal, illetve a Reflexions biztonsági láncokkal egészíthetők ki.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Ez egy elegánsabb, kifinomultabb stílusú kollekció, amely karkötőből és choker nyakláncból áll. Elérhetőek a 925 Sterling ezüst mellett a 14 karátos rózsaarannyal futtatott Reflexions Rose, és 18 karátos arannyal bevont Reflexions Shine verzióban is. Különlegességnek számít a sötétszürke árnyalatú, oxidált ezüstből készült Reflexions karkötő.

Fontos tudnod, hogy a Reflexions charmok csak a Reflexions karkötőkkel és Reflexions choker nyaklánccal, illetve a Reflexions biztonsági láncokkal egészíthetők ki.

A Pandora Reflexions charmok olyan finoman simulnak karkötődre, hogy felhelyezve szinte egy síkba kerülnek annak fémhálójával. A charmok lekerekített szélei így kényelmes viselhetőséget biztosítanak, míg a rejtett szilikon elemek gondoskodnak arról, hogy biztosan ugyanott maradjanak ahová helyezted őket. 

A Pandora Reflexions charmok szétnyithatóak, hasonlóan működnek a hagyományos Pandora klipekhez csak laposak és szilikon betétet tartalmaznak. Ezért is nevezhetjük őket Pandora Reflexions klip charmoknak.

Karkötő méretek: 15-16-17-18-19-20-21 cm. Javasoljuk, hogy a Pandora Reflexions karkötőt kicsit szorosabban viseld, mivel az illeszkedő charmok laposabbak, így nem vesznek el annyi helyet. Az idő múlásával viszont a karkötők nem nyúlnak meg, mint a Moments kígyólánc karkötők, emiatt a tökéletes illeszkedés miatt 1-1,5 cm adj hozzá a csuklóméretedhez a tökéletes méret megtalálásához.