Moments

Pandora Moments karkötők - a legfontosabb pillanatok megosztói

Ennek a termékcsaládnak a népszerűsége igazán magasra törő. Vannak közöttük különböző anyagokból (sterling ezüst, shine vagy épp rose ötvözetből, vagy épp aranyból) készült karkötők és karperecek is. Találkozhatunk a mesh, azaz hálós kivitellel, de akár a nyitott karperecek mellett bőrkarkötőkkel, na és persze a legismertebb darabbal, a kígyólánc karkötőkkel, de ne felejtsük el a sliding, vagyis az állítható karkötőket sem.


Nézet:
Sorrend:

A Pandora Moments karkötőket csak Moments charmokkal, spacerekkel és beépített szilikonnal ellátott vagy anélküli klipekkel díszíthetők, valamint elérhetőek egyed modellekhez stopperek, illetve az medálok közül néhány tökéletesen mutat a Moments karkötőkön is. További kiegészítők még a Moments biztonsági láncok, amelyekkel nem csak a charmok biztonságát garantálhatod, de a karkötőd le- és felvételét is könnyítheted.

Moments karkötő: A leggyakrabban használt méret a 19-es. A karkötő méretét legkönnyebben kiválaszthatod, ha a szorosan mért csuklómérethez, hozzáadsz 2 cm-t. Új karkötőnél, ne lepődj meg, ha még kissé merev lesz, ezért ne aggódj, a karkötő gyorsan megpuhul és rugalmasabbá válik használatnál, és az első évben körülbelül 1 cm-t nyúlik a mérete. Ha csak néhány charmot teszel fel a karkötődre, akkor az elején laza lehet, de ez változik, ha több charmot teszel fel rá.

Moments karperecek: három méretben kaphatók (17,19, 21), hasonlóan az előző méréshez, a csuklóméretedhez adj hozzá 2 cm-t. Hasznos, ha beépített szilikonnal ellátott klipekkel használod, vagy szilikongyűrűt helyezel be a klip alá, amelyek segítenek, hogy a charmok a helyükön maradjanak.

A Moments karkötők között megtalálod a kígyólánc, a mesh, a sliding, nyitott karperec és a bőr kiviteleket is. A kígyóláncok különleges zárókkal rendelkezhetnek, van henger, gömb, szív, pavé és még sorolhatnánk. Míg a nyitott karperecek sajátossága, hogy a levehető végek cserélhetők.

Ha megvan a neked tetsző karkötő, akkor már csak meg kell találnod a hozzá legmegfelelőbb kiegészítőt: charm, klip vagy spacer, vagy akár biztonsági lánc formájában.