Essence

Az Essence kollekció egy viszonylag régebbi vonalból származik. Lényeges különbségek merülnek fel a Moments charmok és az említett kollekció között. Moments charmhoz képest az Essencek kisebbek, belső átmérőjük apróbb és belsejük szilikont rejt. Ez az, ami meggátolja a charmok csúszkálását a karkötőn. Mivel szűkebb lyukkal rendelkezik, vékonyabb karkötőre/karperecre van szükség használatukhoz, azaz Essence kollekció saját karkötőire. Szerencsére van átjárhatóság bizonyos fokig az új Me kollekcióval, hiszen ennek karlánca és karperece tökéletes hordozója az Essence charmoknak. Különlegességük, még hogy minden charm jelentéssel bír, amely az oldalukon való gravírral is megtalálható, pl. Love, Peace, Joy, Passion stb...

Nézet:
Sorrend:

Az Essence és Me karkötőkhöz tartozó charmok választéka hatalmas, így megteremtheted a saját, személyre szóló karkötődet, amely egyszeri és szinte megismételhetetlen. A kreativitás és az érzelmek kifejezése miatt lettek talán annyira sikeresek, hiszen egy jól megválasztott karkötő és a gondosan kiválasztott charmok segítségével képessé válsz életed legkülönlegesebb pillanatait felidézni. A Pandora Essence charmjai különböző jelentésekkel, érzésekkel bírnak, megjelenik az öröm (Joy), a boldogság (Happiness), az erő (Strength), a bátorság (Courage), a barátság (Frienship) és a szerelem is (Love) és még számos nagy jelentőséggel felruházott érzelem.

Fontos tudnod, hogy a Moments charm csak a Moments karkötőkre helyezhetők fel. A Reflexions az Essence és a Me Kollekció karkötőivel nem kompatibilisek. Azonban az Essence és a Me karkötők charmjai tökéletesen illeszkednek az Essence karkötőkre és karperecekre, illetve a Me kígyóláncra.

A Pandora charmok anyaga: A legtöbb Pandora charm anyaga 925 sterling ezüst, mely mellett megjelennek az arany, a Rose és Shine ötvözetek is, melyek különleges Pandora fémötvözetből készülnek, míg utóbbi sárga arannyal, a másik pedig rózsarannyal készül.