Essence

Pandora Essence charmok
Nézet:
Sorrend:

Az Essence és Me karkötőkhöz tartozó charmok választéka hatalmas, így megteremtheted a saját, személyre szóló karkötődet, amely egyszeri és szinte megismételhetetlen. A kreativitás és az érzelmek kifejezése miatt lettek talán annyira sikeresek, hiszen egy jól megválasztott karkötő és a gondosan kiválasztott charmok segítségével képessé válsz életed legkülönlegesebb pillanatait felidézni. A Pandora Essence charmjai különböző jelentésekkel, érzésekkel bírnak, megjelenik az öröm (Joy), a boldogság (Happiness), az erő (Strength), a bátorság (Courage), a barátság (Frienship) és a szerelem is (Love) és még számos nagy jelentőséggel felruházott érzelem.

Fontos tudnod, hogy a Moments charm csak a Moments karkötőkre helyezhetők fel. A Reflexions az Essence és a Me Kollekció karkötőivel nem kompatibilisek. Azonban az Essence és a Me karkötők charmjai tökéletesen illeszkednek az Essence karkötőkre és karperecekre, illetve a Me kígyóláncra.

A Pandora charmok anyaga: A legtöbb Pandora charm anyaga 925 sterling ezüst, mely mellett megjelennek az arany, a Rose és Shine ötvözetek is, melyek különleges Pandora fémötvözetből készülnek, míg utóbbi sárga arannyal, a másik pedig rózsarannyal készül.