Pandora ékszerek

A Pandora ékszerek változatos formái és színei, a míves kidolgozás és a bennük rejlő ezernyi lehetőség elvarázsolnak és felébresztik lelkünk játékos oldalát. Merülj el velünk a legkülönlegesebb dán ezüst és arany ékszerek fantasztikus tengerében és találd meg a hozzád leginkább illő darabokat!

Ha többet szeretnél megtudni az ékszerek tisztításáról, a méretválasztásról vagy a tárolásról, klikkelj ide, ha pedig ajándékkártyát vásárolnál, itt találod a részleteket!

Ha először vásárolsz nálunk, iratkozz fel hírlevelünkre és élj a felkínált kedvezménnyel, vagy csatlakozz a Moments Box hűségprogramhoz!

Az Essence, Me, Moments karkötőkhöz tartozó charmok választéka hatalmas, így megteremtheted a saját, személyre szóló karkötődet, amely egyszeri és szinte megismételhetetlen. Meg kell említenünk még a Reflexions kollekció karkötőit is. A kreativitás és az érzelmek kifejezése miatt lettek talán annyira sikeresek ezek a Pandora ékszerek, hiszen egy jól megválasztott karkötő és a gondosan kiválasztott charmok segítségével képessé válsz életed legkülönlegesebb pillanatait felidézni. 

A Pandora Essence charmjai különböző jelentésekkel, érzésekkel bírnak, megjelenik az öröm (Joy), a boldogság (Happiness), az erő (Strength), a bátorság (Courage), a barátság (Frienship) és a szerelem is (Love) és még számos nagy jelentőséggel felruházott érzelem.

Pandora Moments charmok: sokféle jelentéssel bírhatnak, szólhatnak a  barátságról, a szeretetről, az emlékekről. Jelenthetnek egy-egy fontos pillanatot életedből, akár legyen szó az esküvőről, kisbaba születéséről, egy különleges utazásról a világ különböző tájain, vagy más emlékek őrzéséről. A Pandora charmok között találhatsz függő charmokat is, de talán a legérdekesebb, hogy nagyon sok téma közül választhatsz, a legérdekesebbek közül néhány: Disney Kollekció, a Harry Potter kollekció, a Pandora barátok, vagy a Signature charmok.

A Pandora Reflexions charmok olyan finoman simulnak karkötődre, hogy felhelyezve szinte egy síkba kerülnek annak fémhálójával. A charmok lekerekített szélei így kényelmes viselhetőséget biztosítanak, míg a rejtett szilikon elemek gondoskodnak arról, hogy biztosan ugyanott maradjanak ahová helyezted őket. 

A Pandora charmok anyaga: A legtöbb Pandora charm anyaga 925 sterling ezüst, mely mellett megjelennek az arany, a Rose és Shine ötvözetek is, melyek különleges Pandora fémötvözetből készülnek, míg utóbbi sárga arannyal, a másik pedig rózsarannyal készül.

Fontos tudnod, hogy a Moments charm csak a Moments karkötőkre helyezhetők fel. A Reflexions az Essence és a Me Kollekció karkötőivel nem kompatibilisek. Egy kis technikai segítség a charmokhoz: lehetnek menetesek vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein, míg a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Így fontos megemlíteni, hogy ezek a karkötő nyitásakor is lecsúszhatnak, ilyenkor is hasznos segítők lehetnek a Pandora klipek vagy a Pandora biztonsági láncok, amelyek megakadályozzák ezt. A charmokat és a függő charmokat felfűzheted a Pandora nyakláncokra is vagy most már használhatod a különleges O medált, aminek segítségével több charmot is feltehetsz a nyakláncodra. 

Az ékszerek tökéletes ajándékok testvérednek, anyukádnak, barátnődnek. Akár, a párodnak, feleségednek is találhatsz meglepetést, akár évfordulóra, születésnapra, névnapra is, vagy csak úgy. :)

Férfi vagy és elakadtál?! Talán elvesztél a Pandora világában? Ne aggódj, segítünk Neked is. :) Írj nekünk e-mailt, vagy hívj fel minket telefonon, és máris segítünk kiválasztani a megfelelő ajándékot, a tökéletes ékszert. Ha kéred, gondoskodunk a díszcsomagolásról, illetve a szállításról is, kérheted a munkahelyedre, otthonra, benzinkútra, csomagautomatába is, de ha ez nem elég, akkor hétköznap átvételi lehetőséget biztosítunk Budapesten a XI kerületben, ahol személyesen veheted át rendelésed. :)

Pandora fülbevalók, Pandora gyűrűk, további Pandora ékszerek pedig megtalálhatók az oldal különböző kategóriáiban.