Pandora ékszerek

A Pandora ékszerek változatos formái és színei, a míves kidolgozás és a bennük rejlő ezernyi lehetőség elvarázsolnak és felébresztik lelkünk játékos oldalát. Merülj el velünk a legkülönlegesebb dán ezüst és arany ékszerek fantasztikus tengerében és találd meg a hozzád leginkább illő darabokat!

A MomentsBox-nál folyamatos Pandora kedvezmények vesznek körül, sokszor igazi Pandora Outlet árakon. A nálunk vásárolt ékszerek garantáltan új és eredeti Pandora ékszerek, amelyek széles választékában megtalálhatók kifutott, régebbi kollekciós darabok mellett néha újabb ékszerek is. Minden tőlünk származó ékszerre egy év garanciát vállalunk, melyet garanciajeggyel és számlával csatolunk.

Ha többet szeretnél megtudni az ékszerek tisztításáról, a méretválasztásról vagy a tárolásról, klikkelj ide, ha pedig ajándékkártyát vásárolnál, itt találod a részleteket!

Ha először vásárolsz nálunk, iratkozz fel hírlevelünkre és élj a felkínált kedvezménnyel, vagy csatlakozz a Moments Box hűségprogramhoz!

A MomentsBox-nál folyamatos Pandora kedvezmények vesznek körül, sokszor igazi Pandora Outlet árakon. A nálunk vásárolt ékszerek garantáltan új és eredeti Pandora ékszerek, amelyek széles választékában megtalálhatók kifutott, régebbi kollekciós darabok mellett néha újabb ékszerek is. Minden tőlünk származó ékszerre egy év garanciát vállalunk, melyet garanciajeggyel és számlával csatolunk.

Az Essence, Me, Moments karkötőkhöz tartozó charmok választéka hatalmas, így megteremtheted a saját, személyre szóló karkötődet, amely egyszeri és szinte megismételhetetlen. Meg kell említenünk még a Reflexions kollekció karkötőit is. A kreativitás és az érzelmek kifejezése miatt lettek talán annyira sikeresek ezek a Pandora ékszerek, hiszen egy jól megválasztott karkötő és a gondosan kiválasztott charmok segítségével képessé válsz életed legkülönlegesebb pillanatait felidézni. 

A Pandora Essence charmjai különböző jelentésekkel, érzésekkel bírnak, megjelenik az öröm (Joy), a boldogság (Happiness), az erő (Strength), a bátorság (Courage), a barátság (Frienship) és a szerelem is (Love) és még számos nagy jelentőséggel felruházott érzelem.

Pandora Moments charmok: sokféle jelentéssel bírhatnak, szólhatnak a  barátságról, a szeretetről, az emlékekről. Jelenthetnek egy-egy fontos pillanatot életedből, akár legyen szó az esküvőről, kisbaba születéséről, egy különleges utazásról a világ különböző tájain, vagy más emlékek őrzéséről. A Pandora charmok között találhatsz függő charmokat is, de talán a legérdekesebb, hogy nagyon sok téma közül választhatsz, a legérdekesebbek közül néhány: Disney Kollekció, a Harry Potter kollekció, a Pandora barátok, vagy a Signature charmok.

A Pandora Reflexions charmok olyan finoman simulnak karkötődre, hogy felhelyezve szinte egy síkba kerülnek annak fémhálójával. A charmok lekerekített szélei így kényelmes viselhetőséget biztosítanak, míg a rejtett szilikon elemek gondoskodnak arról, hogy biztosan ugyanott maradjanak ahová helyezted őket. 

A Pandora charmok anyaga: A legtöbb Pandora charm anyaga 925 sterling ezüst, mely mellett megjelennek az arany, a Rose és Shine ötvözetek is, melyek különleges Pandora fémötvözetből készülnek, míg utóbbi sárga arannyal, a másik pedig rózsarannyal készül.

Fontos tudnod, hogy a Moments charm csak a Moments karkötőkre helyezhetők fel. A Reflexions az Essence és a Me Kollekció karkötőivel nem kompatibilisek. Egy kis technikai segítség a charmokhoz: lehetnek menetesek vagy menet nélküliek. A menetes charmokat át kell tekerni a karkötő menetein, míg a menet nélküliek könnyen átcsúsznak azokon. Így fontos megemlíteni, hogy ezek a karkötő nyitásakor is lecsúszhatnak, ilyenkor is hasznos segítők lehetnek a Pandora klipek vagy a Pandora biztonsági láncok, amelyek megakadályozzák ezt. A charmokat és a függő charmokat felfűzheted a Pandora nyakláncokra is vagy most már használhatod a különleges O medált, aminek segítségével több charmot is feltehetsz a nyakláncodra. 

Az ékszerek tökéletes ajándékok testvérednek, anyukádnak, barátnődnek. Akár, a párodnak, feleségednek is találhatsz meglepetést, akár évfordulóra, születésnapra, névnapra is, vagy csak úgy. :)

Férfi vagy és elakadtál?! Talán elvesztél a Pandora világában? Ne aggódj, segítünk Neked is. :) Írj nekünk e-mailt, vagy hívj fel minket telefonon, és máris segítünk kiválasztani a megfelelő ajándékot, a tökéletes ékszert. Ha kéred, gondoskodunk a díszcsomagolásról, illetve a szállításról is, kérheted a munkahelyedre, otthonra, benzinkútra, csomagautomatába is, de ha ez nem elég, akkor hétköznap átvételi lehetőséget biztosítunk Budapesten a XI kerületben, ahol személyesen veheted át rendelésed. :)

Pandora fülbevalók, Pandora gyűrűk, további Pandora ékszerek pedig megtalálhatók az oldal különböző kategóriáiban.

Folyamatos Pandora kedvezmények, Pandora Outlet árakon. Garantáltan eredeti, Pandora ékszerek nagy választékban, egy év garanciával, garanciajeggyel. Többnyire kifutott ékszerek hatalmas akciókal.