Karkötő

A Pandora karkötők világa épp olyan sokféle, mint mi nők. Ezernyi színben és formában játszik és többféle méretben elérhető, hogy mindenki megtalálja az igazán hozzá illő darabot. A Pandora Moments, Reflexions és Essence karkötők, valamint karperecek elérhetőek ezüst, vintage (ún. oxidált) ezüst, rozéarany és arany színben, ezüstből és aranyból egyaránt. Mindezek mellett még vannak önmagukban is, charm nélkül, hordható különleges darabok.

Bármelyik Pandora termékcsaládot választod is, a charmok mérete az egyes típusok esetében eltérő és a többi termékcsaláddal nem minden esetben kompatibilis. Ezért arra kérünk, rendelésed véglegesítése előtt ellenőrizd a kosaradban lévő termékek típusait, leírásait, hogy csomagod átvételekor teljes legyen az öröm.

Milyen Pandora karkötő típust válasszak? Számtalan a charmok számára alkalmas karkötőt, karperecet is kínál a Pandora a különböző kollekcióiban. A Pandora charmok segítségével karkötőnket akár naponta változtathatjuk kedvünkre. A Pandora karkötő alapra ugyanis hangulatunkhoz, stílusunkhoz illő újabb és újabb charmokat, avagy medálokat illeszthetünk. 

Pandora karkötő típusok: A Pandora különböző karkötő rendszereket használ, amelyek felépítésükben, a charmokhoz való kapcsolódásukban különböznek egymástól olyannyira, hogy nem feltétlenül illeszkednek egymással. A legrégebbi és leggazdagabb Pandora karkötő család a Moments karkötő, amely karkötőkön, karpereceken a hagyományos charmokat lehet gyűjteni. Megjelentek új karkötő kollekciók is a Pandoránál, mint az Essence karkötők, a Reflexions karkötők, és a Me karkötő darabjai, amelyek csak a saját charmjaikkal kompatibilisek, így saját charmjaikkal használhatóak együtt! Kiegészítésképp elmondható, hogy az Essence kollekció már kifutott kollekció, de szerencsére a Me kollekció egyes karkötői között van átjárhatóság, vagyis kompatibilitás. A Moments és Me karkötőket és karpereceket teljesen feldíszítheted charmokkal, míg a Reflexions karkötők esetében csupán 5-7 charm javasolt hordásra.

A Pandora karkötők vásárlása előtt mindenképp tájékozódj a pontos méretezésről is. Vedd figyelembe, hogy a charm karkötők idővel kis mértékben megnyúlhatnak, minél több charmot hordasz rajta, az annál nagyobb terhelést jelent a karkötőd számára. Erről tájékozódhatsz a Pandora Kisokosunkban.

Pandora karkötők anyaga: A Pandora karkötők legtöbbje 925 Sterling ezüstből készül, Pandora logóval, és fémjellel ellátottak. Az ezüst karkötők mellett a kínálatban megtalálhatóak még a Shine (egyedi fémötvözetből készült alappal, palládium réteggel és fényűző 18 karátos arany bevonattal) és a Rose (szintén egyedi fémötvezetből készülnek, 14 karátos rózsaarannyal futtatott) karkötők is.

A Pandora karkötőket az eredeti ékszerdobozba csomagolva szállítjuk.