Pandora Blog

Utazz velünk határokon át a Pandorával!

MomentsBox
2021.04.01 08:34
Utazz velünk határokon át a Pandorával!

Egy évnyi bezártság és utazási stop után épp itt az ideje, hogy elővedd az útleveled és felkerekedj, hogy meghódítsd a világot!

Ezúttal olyan úticélokat ajánlunk neked, melyeket könnyedén, covid-biztos módon felkereshetsz anélkül, hogy elhagynád a saját nappalidat. Nincs szükség se fifikás bepakolásra, nem lesz jetleg és a papírokon sem kell aggodalmaskodnod, mégis örök élményt jelentenek majd!

Utazz velünk :)

Hova utaznál, ha bárhová mehetnél? Kezdetnek látogass el Csehországba a Károly-hídhoz, nézd meg az órajátékot az Orloj homlokzatán, majd Prága tornyait magad mögött hagyva autózz el a kanyargó Elba mentén Drezda felé. Élvezd ki a kéken hullámzó folyó szépségét és mosolyogj a kedves helyiekre, miközben bájos partmenti éttermekben kóstolod a frissen fogott halakból készülő finomságokat. Drezdába érve csodáld meg a Zwinger és a Frauenkirche csodás íveit, sétálj a kastélyparkban és uzsonnára ki ne hagyd az Eierschecke-t, ezt a sajátos drezdai süteményt!

Károlyhíd

Ezután már nem kell sokat vezetned Berlinig, ahol jól fog esni  egy isteni multikulti kávé a Brandenburgi kapu közelében! (Ne feledd, elég sok magyar él a városban, így bármit mondasz is anyanyelveden, valaki érteni fogja, mit mondtál!)  Miután bejártad a várost és felkerested ikonikus helyszíneit, siess. Le ne késd a brit zászló színeivel díszített repülőgépet, ami egyenesen a Big Ben tövébe repít!

Brit

A Temze partján idézd fel a távolinak tűnő budapesti tavaszt és ne bánkódj, ha kihagytad az ötórai teát, hiszen még mindig elkölthetsz egy finom, vékony tésztás pizzavacsorát egy jó koktél társaságában. Ezután már csak azt kell eldöntened, hogy merre utazz tovább a fudge és a termelői piacok, no meg Heston Blumenthal, Jamie Oliver és Gordon Ramsey hazájából. Szíved szerint Velencében a Rialto-híd lábánál ringatóznál egy imbolygó gondola utasaként, vagy inkább a római Colosseum közelében limoncello-t kortyolgatva ennél egy isteni gelato-t a tavaszi napfény simogatásában?

Olasz

Ha úgy érzed, nem Olaszország számodra a legvágyottabb úticél, számtalan város közül választhatsz, mely örömmel mutatja meg neked titkait. Meleg égtájak felé hajt a kíváncsiság? Spanyolország utcáit járva nem is kell táncművésznek lenned ahhoz, hogy belsődben érezd a lüktető ritmust és a forróság enyhítésére elkeljen egy spanyol legyező!

Spanyol legyezőA kifinomultabb stílust kedveled? Párizs és az Eiffel-torony csak rád és kedvesedre vár, hogy egy isteni brie, némi champagne vagy merlot és egy frissen sült, ropogós baguette társaságában piknikezzetek a harsogóan zöld gyepen.

EiffelHa úgy érzed, a tengerentúlon rejtőzik számodra a boldogság, ne mondj le róla! Jólét és Szerencse kísérjen téged utadon az amerikai álom felé.Jó szerencse

Amikor New York  feltárul előtted és a legszebb arcát mutatja neked, gondolj arra, hogy ez igazából két ízig-vérig európai nő első találkozása: a francia Szabadság-szoboré és a tiéd. Csodáld meg a Central Park-ot, egyél hot dogot egy utcai árusnál, keresd fel a legismertebb filmek helyszíneit és ámulj a felhőkarcolók magasán!

Amerikai álom

Miután keresztül-kasul bejártad a világot és számos fotót készítettél lelki fénykézőgépeddel, csinálj egy forró csokit és öleld át azt, akit igazán szeretsz! Lesz még, hogy végtelen a horizont és újra szabadon szállhatunk a felhők fölé!Körbeutaztad a földet :)

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk! :)