Pandora Blog

Pandora ajándékötletek ballagásra és diplomaosztóra

MomentsBox
2021.04.15 12:44
Pandora ajándékötletek ballagásra és diplomaosztóra

Nem tudni, a hagyományos formában sor kerül-e idén május elején a középiskolai ballagásokra és lesz-e taláros összejövetel az egyetemeken vagy Gaudeamus Igitur az általánosokban. Az egész világ a feje tetejére állt és minden bizonytalan, épp ezért olyan fontos, hogy legalább szokásaink megtartásával éltessük hagyományainkat és tartsuk magunkat a tervhez! Ha szűk családi körben, étterem és virágok nélkül is: ünnepeljük meg gyermekeink sokéves teljesítményét és ünnepeljük az életet!

https://theartofpandora.com/free-pandora-mothers-day-purse-promotion/pandora-free-mothers-day-purse-2018-2/

Nagy pénztárca-körkép: mennyi pénzt illik adni ballagásra?

Az ajándékválasztás legfontosabb szabálya, hogy annyit adjunk, amennyit jó szívvel, anyagi nehézségek nélkül tudunk biztosítani. Az ajándékra szánt összeg családonként általában tíz-tizenötezer forinttól indul, a határ pedig a csillagos ég. A statisztikák azt mutatják, hogy egy átlagos, középosztálybeli kamasz nagyjából száz- és kétszázezer összeg közötti ajándékra ajándékra számíthat.

Pandora ajándék

Mit kapjon a gyerek a középiskolai ballagásra?

A gyerekek jellemzően utazásokat, fesztiválbelépőket vagy épp a továbbtanuláshoz szükséges elektronikai eszközöket szoktak kérni, idén azonban ezek a kívánságok nem érvényesek. Előbbiek vírusvédelmi okokból várhatóan elmaradnak, az utóbbiakat pedig a digitális oktatás miatt volt kénytelen a legtöbb család már jóval korábban beszerezni. Karkötők

Az ideális ajándék értékálló meglepetés, mely egyszerre nívós, divatos és akár egy egész életen át elkísér. A Pandora Moments karkötők és komplett szettek tökéletes választást jelentenek mindegyik korosztály számára. Elegáns vonalvezetésű esztétikus ezüst, arany és bicolor karkötők, charmok, klipek és biztonsági láncok széles tárháza várja a MomentsBox webshopjában, hogy egy boldog és büszke végzős számára örömet jelentsen.Diploma sapkaMilyen Pandora ékszert válasszunk ajándékba?

Családi összefogás keretében akár egy komplett gyűrű-nyaklánc-fülbevaló-karkötő szettet is összeállíthatunk. Ha szeretnénk személyre szabott módon emlékezeteset nyújtani, jó választás, ha a szülők adják az alapot, vagyis a karkötőt, a család többi tagja pedig a egyénileg bővíti tovább a kollekciót. (A karosokból bőrpántos, ezüst, mesh és karperec egyaránt elérhető a MomentsBox kínálatában, a méretválasztáshoz pedig itt kaphattok segítséget!)

Moments, Essence, Reflexions

Ha így döntünk, ügyeljünk rá, hogy a karkötő pontos típusáról minden esetben tájékoztassuk a csatlakozni kívánó családtagokat, hiszen az Essence, a Reflexions és a Moments charmok, ill. karosok egymással nem kompatibilisek, vagyis nem feltétlen variálhatók!

Különleges ékszerek különleges pillanatokra

Amikor a gyermekünk kirepül, szeretnénk adni neki valamit, ami arra emlékezteti, hogy hozzánk bármikor hazatérhet. Ilyen ikonikus darab a kortalan szépségű Pandora Egymásba fonodó körök fülbevaló, a nemesen elegáns Káprázatos százszorszép nyaklánc és a szimbolikus jelentőségű Kötél gyűrű is, melyek egy életen át elkísérik viselőjüket.

 Ékszerek

A charmok világa pedig sokezer különféle variációt kínál, melynek karakteres elemei lehetnek a megajándékozott kedvencei. Egy Minnie egér rajongó nagylány elájul, ha meglátja Disney Minnie hajpántunkat, s egy igazi hercegnőnek kijár a saját korona!

MinnieA te gyermeked inkább utazásra vágyik? Bár jelenleg várnia kell, de ha másként nem, hát ékszerei segítségével elutazhat Londonba, felfedezheti az óceán kékjét vagy repülhet a felhők fölött. A Pandora charmokkal New York, Ausztrália vagy Prága is csak karnyújtásnyira van!Utazós karkötők

MomentsBox a nagy pillanatokhoz: mondd el, hogy szereted és ajándékozz maradandót!

MomentsBox.hu