Pandora Blog

A tavasz virágai Pandora-kiadásban

MomentsBox
2021.03.17 18:48
A tavasz virágai Pandora-kiadásban

Utazzatok velünk a világ körül, és gyűjtsétek össze saját egyedi Pandora virágcsokrotokat!

Kibújtak az első hóvirágok és krókuszok, nyújtogatják fejüket a nárciszok, és hegyoldalakat borít be tőzike képében a tavasz. A megújulás szele ébreszti fel a természetet, és benne minket is, hiszen alig vártuk, hogy végre levehessük a nagykabátot, és a szürkeség helyébe lépjen a fény.

Japán: Sakura-virágzás egész évben

A japánok cseresznyefa-virágzása a sok rózsaszínnel és a mindent beborító szirmokkal igazán lenyűgöző látvány. A tavaszi virágözönben romantikázni és a megújulást ünnepelni Okinawaban vagy Hokkaidoban nem mindenkinek adatik meg, de a megújulást szimbolizáló halványrózsaszín csodát te is magaddal viheted!

Pink tűzzománc cseresznyevirág, cirkóniaköves kis virág és megannyi báj, ezek a Pandora cseresznyevirág csodák.

 

 

Júlia-Alpok: a havasi gyopár otthona

Nemes elegancia, letisztult vonalak és tisztaság egyetlen apró virágban? Havasi gyopár! A hegymagasok napos oldalain talál helyet magának ez a látszólag egyszerű növény, mely a női vadászok és a vadászfeleségek szimbóluma az európai hegymászók és túrázók számára.

Sőt! Úgy tartják, hogy a legszebb, legnagyobb virágok mágikus erővel bírnak, így szerelmi varázsláshoz is használthatók. Találd meg a szerelmet a sárga és fehér tűzzománccal ékesített Pandora Havasi gyopár charm segítségével, és virágoztasd fel az életed!


Orgona ága, barackfa virága Taiwan-ról

Ritkaságok a MomentsBox kínálatában: Pandora Barackvirág charm és Barackvirág nyakék! Igazi különlegesség ez a kizárólag Hong Kongban, Taiwan-on és Kína egyes részein kiadott csillogóan elegáns barackvirág-kollekció, melynek cirkóniakövei egyszerre bájosak és elegánsak. 

Üdítő tavaszi szépség, mely Kínában az állhatatosság és a bátorság erényének jelképe, Japánban pedig a lányok szimbóluma. Csapj le rájuk, mielőtt valaki más teszi meg!

 

Kína, Japán és a magnóliák 

Tudtad, hogy a színes virágomlással kényeztető magnóliafák csaknem háromnegyede Kelet- Ázsiából származik? A növény fehér virágú változatát a buddhista szerzetesek a tisztaság megőrzése érdekében telepítették a kolostorkertekbe. 

Egy régi történet szerint egy szegény lány, Keiko papírvirágok készítéséből tartotta fenn szerény életét, mígnem egy napon egy papagáj repült be az ablakán. A madár elárulta neki, hogyha virágaira egy-egy cseppet hint saját véréből, a szirmok kivirulnak és gazdagság köszönt be rá. Ezért Keiko követte a tanácsot. Az általa hajtogatott díszek valóban párját ritkítóan gyönyörűek lettek, és messze földről érkeztek vásárlók, hogy magukkal vigyék a sok szépséget. Keiko már nem volt szegény többé. 

Így esett, hogy szerelemes lett egy környékbeli ifjúba, akit viszont nem Keiko csodás lénye, hanem az általa biztosított gazdagság érdekelt. Ezért a lány éjt nappallá téve dolgozott, hogy végre úgy érezhesse, a férfi igazán szereti őt. Ahogy nőtt a vagyon, úgy fogyatkozott Keiko ereje, mígnem az utolsó csepp vérét adva a szeretett férfiért Keiko nem élt többé. Az utolsó papírvirág magnóliafává változott, és őrzi az igaz szerelem erejét.

Viseld te is a Pandora Magnóliavirágzás charmot, és emlékeztesd magad arra, hogy az igaz szerelem nem követeli tőled, hogy megtagadd önmagad!