Pandora Blog

Hogyan viseljünk kiegészítőket? Stílustanácsadás Pandora-módra

MomentsBox
2021.05.27 14:10
Hogyan viseljünk kiegészítőket? Stílustanácsadás Pandora-módra

Szeretnéd feldobni öltözékedet néhány elegáns és stílusos kiegészítővel, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Nincs általános érvényű szabály, van azonban néhány elv, amit érdemes követned, hogy minden helyzetben a megfelelő outfittel hívhasd fel magadra a figyelmet.

Ékszeres doboz

Milyen kiegészítőket válassz?

A sálak, csatok, övek és táskák mellett a legfontosabb és leghangsúlyosabb kiegészítők az ékszerek. Bár a bizsuk között is számos dekoratív darabra akadhatsz, Te és a pénztárcád is jobban jártok, ha értéktartó, minőségi és elegáns ékszereket szerzel be. Duplán jól jársz: miközben csodás kiegészítőiddel kiemelkedsz a tömegből, tulajdonképpen „csak” befekteted a pénzed.

Kiegészítő

Fülbevalók, karkötők, nyakláncok, brossok és megannyi charm várja, hogy veled tarthassanak a szürke hétköznapokon, és ott legyenek az élet nagy pillanatainál. Válogass közülük, és alakítsd ki a csak rád jellemző, egyedi Pandora-megjelenést!

Hány kiegészítőt viselj?

A stílustanácsadók véleménye megoszlik a kérdésben, de azért abban egyetértenek, hogy legfeljebb ötöt válassz! Még jobb, ha követed a páros szabályt, azaz fülbevalót és karkötőt, vagy nyakláncot és gyűrűt viselsz. Ha ennyi neked nem elég, érdemes hármasokban gondolkodnod: a fülbevaló-nyaklánc-gyűrű és a nyaklánc-karkötő-gyűrű édeshármas is jó választás.

Ékszer szett

Tuti tippek kiegészítők választásához

Ha az ideális ékszert keresed, érdemes a színtípusodat és a testalkatodat is figyelembe venned! Ha már jártál színtanácsadáson, a nagyobb darabok választása esetén feltétlenül alkalmazd az ott kapott színkártyát, mert így tudod igazán kiemelni szépségedet. Hiszen míg egy élénk tavasz típusba tartozó nőnek csodás választás a Rózsaszín százszorszép fülbevaló a hozzá illő gyűrűvel, addig egy hideg télnek Hamupipőke tökhintója lehet az igazi.

Fülbevalók
Fontos tudnod, hogy ha alacsony vagy, az olyan kisebb, cuki és mégis csillogó példányokat érdemes előnyben részesítened, mint az Egymásba fonódó körök fülbevaló, vagy a Fénylő jég medál.

Egymásba fonódó körök

A teltebb vagy magas hölgyek azonban bátran viselhetnek olyan hangsúlyosabb ékszereket, mint a Lebegő medál láncok, a Ragyogó levelek fülbevaló, vagy a Szikrázó csipke gyűrű.

Lebegő medálok

Ragyogó levelek 

Pandora charmok: nincs két egyforma

Nincs két egyforma nő – és a Pandora tudja ezt! A dán cég ezért is készített az évek során több száz különféle formájú, színű és berakású charmot, melyekkel a választás és az önkifejezés szabadságát nyújtja neked.

Karkötők

Erőlködés nélkül lehetsz egyedi, csak ki kell választanod a hozzád, stílusodhoz, ruhatáradhoz és a hangulatodhoz illő csattal ellátott karkötőt – legyen az T-kapcsos, pavé szíves, Disney vagy éppen karperec – és már indulhat is a móka! Válogass kedvedre a csillogó cirkóniákkal kirakott pavé, az arany és ezüst házasításából született bicolor, a különleges muranói üveg és függő charmok közül!

Nem vagyunk egyformák

Nem vagy olyan, mint a többiek, és a Pandora tesz róla, hogy ne is kelljen annak látszanod!