Pandora Blog

Top 5 – legaranylóbb Pandora ajándékötlet

MomentsBox
2021.11.25 17:08
Top 5 – legaranylóbb Pandora ajándékötlet

Egyre közelednek az ünnepek, így ha még nincs ötleted karácsonyra, mi hoztunk pár 14K arany Pandora ékszert, amivel meglepheted szeretteidet vagy akár saját magad. Tarts velünk! :)

Talán a legújabb Pandora fanatikusok nem is annyira tudják, hogy léteznek arany ékszerkülönlegességek a divatékszer márka tarsolyában. Sőt képzeljétek volt egy limitált fehérarany* kollekció is 2012-ben, bár mi még nem találkoztunk a dabjaival előben, de képeket érdemes néznetek róluk! :)

Néha nekünk is sikerül pár eredeti sárgaarany klasszikust hoznunk, így most ezekből, a készleten lévő impozáns ékszerekből állítottunk fel egy listát. Hoztunk egy-egy arany Moments és Essence charmot, fülbevalót és még két klipet is, na és egy extra tippet. Reméljük bearanyozzuk a napotokat ezekkel a meseszép darabokkal, vagy egy kitűnő ajándék ötletet tudunk adni a Pandora 14K szerelmeseinek még a karácsonyi nagy hajrá előtt.

Top 1 - Pandora Óceán Kincsei 14K arany charm

A „régi motorosok” között igen népszerű darabnak mondható, ez a meseszép, varázslatos kékségű topázokkal körbeölelt charm. Az arany motívumok hasonlítanak a pávatollak szemeire is, amitől még érdekesebb ez a darab. A cikkben felsorolt minden Pandora ékszer valódi 14 karátos aranyból készült, ami annyit jelent, hogy az ékszer kb. 14/24-ed része, egészen pontosan 58,5%-a, színaranyból áll, míg a többi ötvöző anyag benne. Az arany ékszereken ezt legtöbbször az "585"-ös finomság feltüntetésével jelölik.  A Pandora a G585 jelöléssel látja el az arany különlegességeit.

Pandora Óceán kincsei 14k charm

Top 2 – Pandora 14K Havasi kankalin tipp

Szerintünk ez egy igazán álomszép klip, de nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk ez egy nagyon kedvelt darab. Pandora klipünk sok apró virággal teli 14 karátos arany ékszer, amely a Moments karkötők kliphelyére illeszthető, vagy szilikon kis gyűrűvel, akár a kliphely nélküli karkötők éke is lehet. Extra tipp: most még két darab elérhető, vagyis párban is beszerezhető a webshopból.

Pandora Havasi kankalin 14k klip

Top 3 – Pandora 14K arany fülbevaló

Újabb gyönyörű és ritka darab, amely a sárgaarany mellett, a fehér édesvízi tenyésztett gyönggyel varázsol el minket. Az éppen kellemesen díszes 14 karátos gyöngyfoglalattal nem túl hivalkodó, mégis pont annyira látványos, hogy igazán elegáns Pandora darabja lehet az ünnepi outfitnek.

Pandora 14k arany fülbevaló tenyésztett gyönggyel

Top 4 – Pandora Essence 14K Sensitivity

Pandora Érzékenység charm szerintünk elkél az ünnepi karkötőkre, hiszen sokunknak ez az év talán legstresszesebb, legérzékenyebb, vagy épp legnehezebb időszaka is, hiszen itt az év zárás, az üzletekben rengeteg tolongó vásárló, a sok gondolkodás, ötletelés & logisztika a karácsonyi „őrületre”... Na de persze idézőjeles ez az őrület, hiszen mindeközben ez a legmeghittebb, legvarázslatosabb időszaka is az évnek. Töltsünk minél több időt szeretteinkkel, hiszen ők a legfontosabbak számunkra. Külön kiemelnénk ennél a 14 karátos Essence csodánál, hogy különleges gyémántpontozás technikával készült, amely elképesztő textúrát ad az ékszernek.

Pandora Essence Sensitivity

Top 5 – Pandora Fényűző virágzás klip

Ha már minden ünnepi dekoráció felkerült, és már mindenki a karácsonyi dalokat dúdolja, és még a meglepetések hada mellett a kutyának/cicának is beszereztük az ajándékokat, akkor jöhet igazán a Fényűzés, felvehetjük a legcsillogóbb Pandora ékszereinket, a legcsinosabb ruhánkat, és jöhet az ünneplés. A Pandora 14K arany klipje a kissé áttört mintázatával és az áttetsző cirkóniáival teszi ragyogóvá az összeállításunkat.

Pandora fényűző virágzás 14k

+1 Arany tipp: Pandora 14K intuíció fülbevaló

Fülbevaló alapra akasztható Pandora valódi fekete ónix ritkaság, amelyben a 14 karátos arany foglalat egy nagyobbacska csepp alakú fazettált ásványt tartalmaz.

Pandora 14k intuíció 

*Fehérarany kollekcióról bővebben:
http://www.morapandorablog.com/pandora-white-gold-collection/