Pandora Blog

Pandora piknik francia módra

MomentsBox
2022.01.20 10:46
Pandora piknik francia módra

Párizs az egyik legszebb város és sokak szerint egyben a legromantikusabb is. Számos történelmi helyszínnel, építészeti remekművel és csodás művészettel büszkélkedhet, a kedvenc divatékszer márkánk, pedig lekicsinyítette számunkra ezeket a híres nevezetességeket, hogy a kedvenc karkötőnkön is velünk lehessenek.

Notre Dame charm

A Notre Dame a francia gótikus építészet legnagyszerűbb példája. A Pandora Notre Dame charmot az eredeti mására készítették, apró cirkóniái pedig feldobják az épület nyújtotta látványt. A divatékszer márka által a korai gótika egyik legszebb emléke most már a Te karkötőd relikviája is lehet. Tudtad, hogy a tornyaiba 402 lépcsőn lehet feljutni, ahol a vízköpő szörnyek mellől élvezhetjük a párizsi panorámát? Na és ki ne ismerné A párizsi Notre-Dame Victor Hugo első hosszabb lélegzetvételű művét? Ugye emlékeztek még Quasimodo, a székesegyház csúf, púpos harangozójának és a táncos Esmeralda történetére?

 Pandora Notre Dame charm

Eiffel-torony charm

A világ egyik legismertebb szerkezete az ikonikussá vált Eiffel torony, amely Párizs egyik jelképe és tervezőjéről, Gustave Eiffel mérnökről kapta a nevét. Érdekesség, hogy évente nagyjából 10 tonna festék szükséges felülete karbantartásához. Szerencsénkre a Pandora által készített miniatűr Eiffel-torony charm karbantartásához bőven elég egy ezüst tisztító kendő. :) A torony egyébként mindig is megosztotta a franciákat, sokan szeretik, de sokan kimondottan utálják: becenevei is ezt tükrözik egyesek csak csúfságnak hívják.

 Pandora Eiffel-torony charm

Horgony - charm

Ne hagyjuk ki az Eiffel-toronnyal pontosan szemben álló Trocadero teret sem, ahol többek között megtalálható a tengerészeti múzeum, valamint innen teljes egészében belefér a torony épülete egy szuper fényképbe! Ha imádod a vízi járműveket, a tengert, akkor a megfelelő emlék számodra egy Pandora Horgony charm, amellyel minden víz közeli momentumot az emlékedbe zárhatsz.

 Pandora-horgony-charm

Arc de Triomphe (Diadalív) charm

Az Arc de Triomphe híres párizsi emlékmű, Franciaország fővárosának egyik legismertebb látnivalója, amely I. Napóleon császár és a mindenkori francia hadsereg dicsőségét hirdeti a Champs-Élysées végpontján, a Charles de Gaulle téren. A Diadalív kicsinyített, modern, csillogó mása a Pandora által a karkötődre is kerülhet. Örülhetünk, hiszen az eredeti, hatalmas monstrum mintegy 100 ezer tonnát nyom, alapjai pedig 8 méter mélyen a föld alatt fekszenek, ehhez képest a mi darabunk alig pár gramm ezüst. 

 Pandora Diadalív charm

Francia képeslap

Ha már itt járunk ugorjunk be a híres Lafayette áruházba, ahol kedvünkre nézelődhetünk és vásárolhatunk. Akár egy Pandora üzletről, különböző parfümökről vagy márkás ruhákról legyen is szó, itt biztosan találunk érdekességeket. Vihetünk innen pár kedves képeslapot is, amelyet hazaküldhetünk szeretteinknek. De, ha már eljöttünk onnan se bánkódjunk, nálunk még akad két feladható Pandora képeslap a Moments ékszer kedvelőknek.

 Franciaország charmjai

Jó hír, hogy Neked nem kell most rögtön elutaznod egy nevezetességért sem, hiszen megtalálhatod a MomentsBox kínálatában ezeket a francia pandora charmokat is.