Pandora Blog

Karácsonyi csoda: az 5 legünnepibb Pandora charm

MomentsBox
2020.12.14 14:20
Karácsonyi csoda: az 5 legünnepibb Pandora charm

Mindenki ismer legalább egy valakit, aki tűkön ülve várja, hogy végre decembert mutasson a naptár és azonnal beleveti magát az ünnepekbe.

Ők azok, akiknek az otthona fényárban úszik, karácsonyi filmeket megszégyenítő méretű dekorációtengerben fürdenek, imádják az ajándékvásárlást, a sütögetést. Hónapokon át szól nálunk a Jingle bells és a Mennyből az angyal, mindenre van egy jó ötletük és kicsit olyanok, mintha ők lennének az ünnep maga.

Kicsit ferde szemmel nézünk rájuk olykor, mégis irigyeljük őket, hogy felnőttfejjel is képesek megteremteni és megélni a csodát. Nekik és más karácsonyimádóknak készítettünk egy ünnepi kollázst, benne kedvenc karácsonyi charmjainkkal.

Siessetek, hiszen ha ma rendeltek, ajándékotok még garantáltan odaér szentestéig!

Fényes hópehely

Az a jó az ünnepben, hogy olyan sokféle módon lehet megélni! Azoknak, akik jobban kedvelik az elcsendesülős, egyszerűen nagyszerű karácsonyt, kiváló választás ez a szimmetrikus ezüst hópehely, mely észrevétlen idézi meg nagy hócsaták és összebújva forraltborozások örömét. Jól mutat díszitett és minimál vonalvezetésű karosokon is, így, ha ajándékba választod, ezzel biztosan nem lősz mellé!

Pandora Fényes hópehely charm

Égi csodák charm

Igazán különleges ékszerre vágysz? Ez a charm tele van meglepetésekkel és apró csodákkal! Amilyen kicsi, olyan részletgazdag és ötletes a kidolgozása: sterling ezüst, 14 karátos arany részletek, domborformázott angyal, cirkónia és „Merry Christmas!” felirat egyaránt megtalálhatóak rajta. Az eredmény mégsem kaotikus vagy túlzó, sokkal inkább elegáns és ünnepi. Kifejezetten ajánljuk, ha édesanyádat vagy anyósodat szeretnéd levenni a lábáról!

Pandora Égi csodák charm

Mikulás szánja

Hogyan érd el, hogy a tesód eldobja az agyát és hivatalosan is tőled érkezzen a legjobb karácsonyi ajándék? Vásárold meg egyszerre vicces és bájos gránátköves karácsonyi charmunkat, a Mikulás szánját! Ha van kedved, az aprólékos manómunka kiegészítéseként levelet is küldhetsz a hosszúszakálú nevében, teljessé téve a varázslatot!

Pandora Mikulás szánja charm

Karácsonyfa

Ha van valami, ami nélkül nincs ünnep, az a karácsonyfa! Lehet egyszerű vagy extrém, lehet roskadásig rakva vagy alig díszítve, állhat december 1-én vagy hozhatják 24-én az angyalok, mellette mindannyian újra kicsi gyereknek érezzük magunkat, életkortól függetlenül. Válaszd ajándékba barátnődnek csak úgy, vagy akár a nagy kérdés mellé és ez a kövekkel kirakott édes kis fenyő teszi a dolgát: megszerzi neked a szívét örökre.

Pandora Karácsonyfa charm

 

Karácsonyi kívánság

Idén legtöbbünknél más lesz az ünnep. Sokan vesztettünk el valamit vagy valakit az idei évben és talán minden igyekezetünk ellenére sem lesz teljes az öröm. Ha szerettednek is nehéz volt ez az esztendő, a legjobb, ha olyan ajándékkal leped meg, mely megdobogtatja a szívét a fa alatt és később motiválja őt a mindennapokban.

Pandora Karácsonyi kívánság függő charm

Ez a kis fenyőkkel és cirkóniákkal díszített ünnepi függő alkalmas arra, hogy egész évben óvja és bátorítsa őt, akit szeretsz!

Megtaláltad kedvencedet? Rendeld meg!

Szeretnéd meglepni kedvesedet, édesanyádat vagy egy számodra igazán különleges személyt, mégsem vagy biztos abban, melyik charmot kellene választanod? Számodra találtuk ki ajándékutalványainkat, melyeket tetszőleges értékben megvásárolva egyszerre lehetsz figyelmes és mehetsz biztosra. Így a megajándékozott azt választhat aktuális árukészletünkből, amit csak szeretne!