Pandora Blog

Tuti tippek karácsonyra: a 10 legcukibb Pandora Disney charm (2. rész)

MomentsBox
2020.11.27 15:55
Tuti tippek karácsonyra: a 10 legcukibb Pandora Disney charm (2. rész)

Minden nagylány kislány volt egyszer és a kislányok imádják a Disney meséket, nem igaz? Ami azt illeti, mi is! Ezért összegyűjtöttük nektek a 10 kedvenc Pandora Disney charmunkat, melyek mindegyike tökéletes ajándék minden lánynak! (Ha szeretnéd tudni, kik foglalnak helyet a 10. és a 6. hely között, klikkelj ide.)

   

Pandora Disney 2. rész

      5. Anna ruhája charm

Anna úgy bukkant fel a Disney mesékben, mint egy friss fuvallat. Természetes és üde szépség, akinek helyén van az esze és a szíve… Melyik lány ne örülne, ha hozzá hasonlítanák?! Viseld karkötődön a ruháját idéző tűzzománcos függő charmot és legyél magad is változás, akárcsak ő!

Pandora - Anna ruhája

     4. Legyezős Minnie egér charm

Gondolkoztál már azon, milyen csodásan mutatnál egy bájos hernyóselyem ruhában? Minnie a tettek embere! Így készült ez az egzotikus, ragyóan bájos függő charm, melynek elkészítésével a Pandora igazán kitett magáért. Csupa tűz, csupa titok… Talán épp rád hasonlít?!

Pandora - legyezős Minnie egér

      3. Elza koronája charm

Nincs olyan lány, aki életkortól függetlenül legalább egyszer ne üvöltötte volna már tiszta szívből, hogy “Legyen hó!” Akár titkos dugicsokis délutánokon, akár a gyermekeddel együtt láttad az utóbbi évek egyik legcsodásabb hercegnős meséjét, biztosan választottál magadnak kedvencet a két főszereplő közül. Ha Elza a favoritod, imádod a havat vagy csak megérdemelsz egy koronát, ez a cirkónia köves Pandora charm épp neked való!

Pandora - Elza koronája

      2. Mickey mikulás charm

Ki mondta, hogy Télapónak feltétlenül egy pocakos, szakállas öregúrnak kell lennie? Miért ne lehetne a jóképű és örökifjú Mickey egér, aki hátán zsákjában hozza el mindazt a földi jót, amiről csak álmodhat a lány?

 

Pandora - Mickey mikulás

Sötétzöld és élénk piros tűzzománc, cirkónia díszítés, sok-sok vágyakozás és egy cseppnyi humor: ez a Mickey mikulás Pandora charm. Adj ajándékba egy puttonnyi szeretet Mickey-vel!

      1. Mickey mikulás cukorkája charm

A dobogósunk nemcsak azért került az első helyre, mert hipercuki, hanem azért is, mert karácsonykor nehezen tudunk elképzelni nála aktuálisabb darabot. Piros tűzzománc, csillogó ezüst, cukorpálca és Mickey egér együtt tobzódnak ebben a bájos függő charmban és bizonyítják azt a sokszor nagyon is igaz karácsonyi igazságot, hogy jó az elég, de még jobb a még annál is sokkal több!

Pandora - Mickey mikulás cukorkája

Kövessétek Blog bejegyzéseinket, mert a következő részben igazán különleges Karácsonyi darabok jönnek majd. ;)