Pandora Blog

Tuti tippek karácsonyra: a 10 legcukibb Pandora Disney charm

MomentsBox
2020.11.24 08:41
Tuti tippek karácsonyra: a 10 legcukibb Pandora Disney charm

Minden nagylány kislány volt egyszer és a kislányok imádják a Disney meséket, nem igaz? Akár a kilencvenes évek Disney-délutános korosztályába tartozol, akár széles vásznon és popcornnal a kezedben szippantott be a mesevilág, egészen biztosan megvan a magad kedvenc karaktere, akiről úgy érzed, akár te is lehetnél. 

A Pandora időtálló és örök, akárcsak a Disney-karakterek! Ez az alapja annak az évek óta tartó együttműködésnek, melynek keretében újabb és újabb különleges Disney charmok látnak napvilágot, hogy aztán immár felnőtt hercegnők csuklóját díszítve ragyogjanak. 

 

Összegyűjtöttük számotokra a 10 tuti tipp kedvencüket, a - szerintünk - 10 legcukibb Pandora charmot, melyekkel örömet szerezhettek karácsonykor kedveseteknek, barátnőtöknek vagy éppen saját magatoknak. 

Pandora Disney tippek karácsonyra

10. Lilo & Stich charm 

Ezer oka lehet, hogy miért kedvenced épp ez a történet, de akár Hawaii szépsége kápráztatott el, akár Stich cukisága vett le a lábadról, ideális választás számodra ez az igazán részletes kidolgozottságú tűzzománc charm. Jól mutat monokróm, vagy Disney témájú karkötőn is és akárhányszor téved is rá a pillantásod, garantáltan mindig mosolyt csal arcodra ez a cukiság! 

Lilo & Stich charm

 9. Oroszlánkirály, Simba és Mufasa a naplementében charm 

Ez a Pandora charm nemcsak azért különleges, mert az egyik legnagyobb klasszikust idézi, hanem azért is, mert különleges Pandora shine ötvözet és tűzzománc egyesítéséből született. Míves és aranylóan fénylő darab, melynek csillogását látva szinte hallhatod Elton John hangját, amint a Can you feel tonight-ot énekli… Sosem megy ki a divatból! 

Simba és Mufasa a naplementében charm

 8. Disney Minnie hajpánt charm 

Vannak nők, akiknek kifejezetten jól áll a kor és Minnie határozottan közéjük tartozik. Annak ellenére - vagy épp azért?! -, hogy már lassan száz éves, épp olyan csajos és karakteres, mint amikor 1928-ban megérkezett Willy gőzhajóján, hogy elnyerje Mickey szívét - a miénkkel együtt!  

  

Disney Minnie hajpánt charm

Igazi outlet darab, hiszen bármilyen népszerű is a kövekkel kirakott, csillogó charm, a legtöbb Pandora shopban már nem kapható. Nálunk még van, csapj le rá!

 7. Ariel ruhája charm 

Egy országnyi gyerek nézte a képernyőre tapadva a kis hableány kalandjait és szurkolt csuriba tett ujjal azért, hogy végül ne némán kelljen leélnie az életet a szerelemért. Az életben talán nem kaphatunk meg mindent, de a mesék megtanítanak rá, hogy álmodni és küzdeni a céljainkért mindig lehet, sőt kötelező! 

 

Ariel ruhája charm

Válaszd ajándékba ezt a csodás sziluettel rendelkező, tűzzománccal díszített Pandora darabot és emlékeztesd kedvesed arra, hogy az igaz szerelem megéri a fáradozást! 

6. Hófehérke almája charm 

Néztél már úgy a tükörbe, hogy nem érezted magad elég szépnek? Legközelebb emlékezz rá, hogy Hófehérke gonosz mostohája is folyton ettől rettegett és lám, mi lett belőle!  

 

Hófehérke almája, szíve és a koporsó - charm

Tudatosítsd magadban - vagy ajándékozóként a testvéredben, kedvesedben -, hogy gyönyörű vagy. Igaza van a mesének, a tiszta szív és a tiszta szépség mindennél többet ér! Ezt az elegáns ragyogást és tisztaságot láthatod akkor is, ha a tűzzománccal és cirkóniával ékesített függő charmra esik a pillantásod. Gyönyörű, épp mint te. Szerezd meg! 

Következő blogbejegyzésünket csütörtökön láthatjátok, melyben folytatjuk a Karácsonyi Disney tuti tippeket. :)