Pandora Blog

A legjegesebb Pandora kékségek

MomentsBox
2021.11.11 16:25
A legjegesebb Pandora kékségek

Ebben a bejegyzésünkben szemügyre veszünk 5 Pandora ékszer különlegességet, amelyek tökéletesen illeszkednek a közelgő hideg időjáráshoz, vagyis a hamarosan beköszöntő télhez. A választásunk most az elbűvölően kék Pandora darabjainkra esett, így láthatjátok a korábbi évek ékszerkollekcióinak különböző darabjait is. Kezdjük is a sort. :)

Kék dísz függő

Az első jeges Pandora kékség nem más, mint a 2019-es év Black Friday függője, vagyis a karácsony előtti nagy bevásárlási láz Pandora szülöttje. Ez a téli Moments charm a különleges kék tűzzománccal, a szikrázó cirkóniákkal és a cuki csillaggal ellátott kampócskájával vesz le minket a lábunkról. Természetesen az évszám is bele lett gravírozva ebbe a csodába, így mindig tudni fogjuk melyik évben adták ki.

Kék dísz függő 2019

Kék dísz

Ha már a kék díszeknél tartunk, akkor a következő említésre méltó, hasonló motívumokkal felruházott téli Moments charmunk, ez a gömb. A kék tűzzománc réteg, amelyen különleges cirkónia sávok suhannak át kecsesen, szerintünk igazán elragadó, kifinomult karácsonyi ékszer, a piros társáról pedig ne is beszéljünk.

Kék dísz gömb charm

Kék jégszilánk spacer

Következő téli ékszer kedvencünk ez az igazi jegesség, a dermesztően kék, Pandora spacer. A kör- és téglalap alakú kék kristályokkal igazán feltűnő dísze lehet a téli, karácsonyi szettünknek. A hűvös kövek és az ezüst kettőse teszi igazán fagyossá ezt a divatékszert.

Kék jégszilánk spacer

Téli mesevilág

Karácsony közeledtével sokan szeretjük bebugyolálni magunkat egy jó meleg takaróba, és egy finom forró teát vagy egy édes forrócsokit szürcsölgetni a kanapénkon. Az otthon melegében egy fárasztó nap után bekapcsoljuk a tévét vagy olvasunk egy jó könyvet, és ahogy telnek a napok jön újra mindenki nagy kedvence: Kevin… Ha már Te is unod, akkor inkább válaszd a Pandora mesevilágát, vagy egy jó romantikus filmet.

Téli mesevilág charm

Hópehely gyűrű

A jeges, téli Pandora ékszerek közül az egyik legnagyobb kedvenc volt és lett újra a csoportunk tagjai között, ez a 2015-ös téli kollekciós szépség, az áttetsző cirkóniákkal és kék kristályokkal tarkított gyűrű kompozíció. Igazi havas érzetet kelt bennünk, és talán már a karácsonyi csillagszórók látványa és az édes illatok is előttünk lebegnek, ha csak rápillantunk erre a darabra.

Hópehely gyűrű

Reméljük tetszettek Nektek az általunk összeválogatott legjegesebb Pandora kékségek.

Pandora téli szett - jeges kékség

+1 TIPP:

Készülj fel időben a karácsonyi meglepetésekre, válaszd ki szeretteidnek a megfelelő ajándékokat kínálatunkból. Ha nem találtad meg most a legmegfelelőbb darabokat, akkor válaszd az ajándékutalványunkat, amelyet különböző összegekkel tölthetsz fel.

Ne feledd, segítségedre lehet a Pandora Kisokosunk a méretekkel kapcsolatban, illetve keress minket bátran további tanácsokért: info@momentsbox.hu

Karácsonyi Pandora charmok