Pandora Blog

5 csodás úti cél a világ körül a Pandorával

MomentsBox
2021.06.09 14:00
5 csodás úti cél a világ körül a Pandorával

Hónapokig vártuk, hogy végre újra szabadon találkozhassunk, utazhassunk és szerethessünk. Most, hogy kevesebb a korlát és több a lehetőség, az iskolának, óvodának is vége, nincs más dolgunk, mint útnak indulni.

Szedd a sátorfádat és fedezd fel a világ csodáit! Utazd be a legszebb városokat repülőn vagy akár otthon ülve a Pandorával!

Az európai aranyváros, Prága

Nem kell messzire menned, ha a finom sörökre vágysz és felkeresnéd a tornyok városát, Prágát. Budapestről már alig öt órányi autózással elérhető és az olyan hagyományos úticélok mellett, mint a Szent György-bazilika, a Károly híd, vagy az Orloj, más meglepetések is várnak!


Vegyél részt prágai filmes helyszíneket összefűző kalandozáson, csatlakozz egy csapat szellemvadászhoz, vagy keresd fel a Sex Machines Museum-ot! Emlékül vigyél haza magaddal néhány képeslapot, cseh sörkülönlegességet és díszítsd Pandora karkötődet egy csodás Károly híd függő charmmal! ;)

Prága

Velence, a lagúnák városa

A vizek városa egész évben várja a romantika és a kultúra megszállottjait. Ha olyan szerencsés vagy, hogy autóval, repülővel, vagy akár hajóval meglátogathatod, andalogj az utcácskákon, időzz a Szent Márk téren, merülj egy isteni ristretto-ban és tervezd meg utazásodat Murano szigetére is!

Olasz

Itt megismerheted a muránói üveg készítésének titkát, szuvenírként pedig magaddal vihetsz egy Pandora Gondola függő charmot! Még többet szeretnél? Válogass kedvedre muránói üveg charmjaink közül itt!

A szerelmesek és a művészetek fővárosa, Párizs

Séta kéz a kézben a Szajna partján, ebéd után petit fours, a délutáni kávéhoz pedig macaron dukál, ha Párizsba sodor a szél. 

A gasztronómia iránt érdeklődők a legnevesebb francia cukrászmesterek remekműveit kóstolhatják meg, a kultúra szerelmeseinek pedig ott a Notre Dame, az Eiffel-torony vagy a Diadalív. Számtalan csoda, melyet látnod kell, mielőtt meghalsz.

Francia

Piknikezz borral, camambert-tel és bagettel, no meg az igazival Párizsban és rendelj magadnak néhány csodás Pandora függő charmot, hogy sose felejtsd el a pillanatot!

Multikulti olvasztótégely Európa legnagyobb szigetén: London 

Azt mondják, London annyira sokszínű, hogy lehetsz akármilyen furcsa, radikális vagy kirívó, akkor sem fogsz feltűnni senkinek! Ha te is szeretnél "elbújni" a tömegben, oda vagy a királyi családért, vagy felülnél Európa egyik legimponzánsabb óriáskerekére, szerezz egy olcsó repjegyet és vágj bele! 

Anglia

Pubok, Jamie Oliver, celebek, a Tower és a Temze kékje? A Pandora London busz charm egy életen át emlékeztet majd a nagy kalandra!

A város, ami soha nem alszik: New York 

Nemzedékek várták remegve, hogy Ross és Rachel vagy Mr. Big és Carrie végül összejönnek-e. Te is köztük voltál? Nézd meg magadnak New York City-t személyesen is!

Amerika

A francia származású öreg hölgy, azaz a Szabadság-szobor, a sárga taxik vagy a csodás Central Park és a Broadway olyan amerikai ikonok, melyek a világ minden pontján ugyanazt jelentik: a várost, ami soha nem alszik.

Járj bárhol a világban, tapasztalj meg ezer érzést, a Pandora charmok egy életen át megőrzik számodra utazásaid emlékét. 

Bárhol a világban Pandora

Válogass a MomentsBox exkluzív kínálatából és ragyogj legteljesebb fényedben minden nap!