Pandora Blog

Tengeri örömök a Pandorával: a “vizes” nyolcas

MomentsBox
2021.05.12 19:19
Tengeri örömök a Pandorával: a “vizes” nyolcas

Végre kisütött a nap, felmelegedett az idő és érezzük a tavasz kényeztető ölelését. Legyőztük a telet! Előkerülnek a szoknyák és a shortok, olvad a fagylalt és újra merünk álmodozni: tengerparti séták, romantikus naplementék, megannyi keveredő íz, illat és nyelv zaja olvadnak egymásba a képzeletbeli képeslapon.

Bár nem tudni, idén lesz-e majd dolce vita, görög nyaralás vagy horvát tengerpart, a nagy kékség moraját egy esős délután is átélheted a Pandora szikrázóan kék charmjaival! Idézd meg az elmúlt nyarak emlékeit és képzeld magad az óceán partjára e heti kedvenceink segítségével!

Pandora nyár

6 csodás Pandora charm, ami azonnal a tengerhez repít

Mi jut eszedbe arról, ha azt mondjuk: tenger? Szikrázó kékek, türkizek és menták, habos hullámok és valami mélyről jövő, visszavonhatatlan erő, esetleg kései séták és forró csókok emléke? Bármit is jelentsen számodra a nagy víz, a  Türkiz ragyogó elegancia klipre tekintve könnyedén felidézheted! A Moments karkötőkre helyezhető zöld és kék cirkóniákat magába foglaló hengerklip megzabolázza és helyükön tartja a charmokat, üdítő tisztaságával pedig kiemeli karkötőd szépségét. Kombináld Zöldeskék fazettált üveg és Színjátszó kék muránói üveg charmokkal, melyek színükkel rímelnek a cirkóniák ragyogására és kiteljesítik a tenger színeinek palettáját!

 Pandora nyári karkötő

Azok közé tartozol, akik szívesen díszítik lógós charmokkal és szokatlan formákkal ékszereiket? Ideális választás számodra a Gyöngyös tengeri csillag függő, melyet kedved szerint helyezhetsz fel nyakláncodra, vagy akár Moments karkötődre is. Párosítsd Tengeri teknős charmmal, vagy  Óceáni élet charmmal és jeleníts meg egzotikus tengeri lényeket karosodon! Tobzódj a formák és színek kavalkádjában és mutasd meg azt a sokszínűséget, melyet ember csak a vizek mélyére merülve pillanthat meg.

 Pandora nyár

A sors vezet: Csillogó kauri kagyló charm

A kauri kagyló különleges jelentéssel bír azok számára, akik ismerik történetét. Nevét Kauri istennő tiszteletére kapta, s egyszerre szimbolizálja az anyai méhet, a női energiák és a varázslatok erejét. Úgy tartják, a kauri segít távol tartani a gonosz szellemeket, Kínában ugyanakkor túlvilági jó szerencsére és a feltámadásra is utal. Az ősi hitrendszerek szerint a kauri képes elvezetni téged ahhoz, akihez tartozol…

Igazi nyári hangulat Pandora módra 

Horgonyt fel!

Indulj el új világok és új élmények felé, hogy megtapasztald a változásokban rejlő örömöket! Szerezd meg a Horgony függő charmot és hagyd, hogy a szíved ahhoz vezessen el, akivel révbe érhetsz!

Pandora Horgony