Pandora Blog

Pandora Kék bolygó charm: sok kicsi sokra megy

MomentsBox
2020.11.19 10:32
Pandora Kék bolygó charm: sok kicsi sokra megy

Arra biztatunk, hogy tudatos nőként a szépség mellett helyezz hangsúlyt más igazán fontos dolgokra is! Vásárolj Pandora UNICEF kék bolygó charmot és mutasd meg mindenkinek: Te is a jövőt támogatod. 

Amikor ékszert választasz, nem csupán egy csecsebecse mellett döntesz. Minden egyes vásárlásoddal kifejezed véleményedet és megmutatod ízlésedet, formálod saját világodat és másokét is. Bár valószínűleg sosem gondoltál még így rá, de valójában esztétikai nevelést végzel és edukálsz magad körül mindenkit, akivel csak találkozol. Nemcsak egy cég, hanem az általa képviselt értékek mellett is döntesz. 

 

Pandora Unicef

Támogasd a fiatalokat, viselj Pandorát! 
(Kép forrása: https://www.pandora.net/hu-hu/universe?story=pandora-for-unicef) 

 

Ezüstbe foglalt szerelmes földrajz 

A Kék bolygó függő charm egy újabb különleges és mély jelentéssel bíró műalkotás, mely bármikor a tiéd lehet. A mívesen formált darab ezüstből készült földgolyó, melyen a tengereket és óceánokat klasszikus mélykék árnyalatokban játszó tűzzománc felületek jelenítik meg. A függő azonban nemcsak ezért különleges darab! A golyóbist kinyitva rálelhetünk a bolygó szívére is. 

 

Miért éppen UNICEF? 

A Pandora számára fontos, hogy vásárlóinak olyan egyedi ékszereket és megjelenést biztosítson, amelyeknek nincs párja. Kiemelt figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalásra is, ezért limitált szériás charmjaival és más ékszereivel évről évre támogatja az Egyesült Nemzetek Gyermekalapjának tevékenységét. 

 

A 2020-as esztendőben több olyan charm is forgalomba került, melynek elsődleges célja a vásárlók önkifejezésének segítésén túl a felnövekvő nemzedékek támogatása és a jövő szakembereinek képzése.  

Unicef Pandora gyerekek

A gyerekek nem félnek álmodni és mernek tenni azért, hogy álmaik valóra váljanak. És te? 
(Kép forrása: https://www.pandora.net/hu-hu/universe?story=pandora-for-unicef) 

 

Bolygónk szíve: a gyermek 

Minden gyermekben ott van a lehetőség. A mód, ahogy felnőnek, az út, amit bejárnak, meghatározza, kivé lesznek és megszabja kereteiket. A Pandora őszintén hisz abban, hogy a bolygónk és az emberiség jövője a ma még aprócska gyerekkezekben van. Hisszük, hogy azok a gyerekek fogják kifordítani sarkaiból a világot, akik ma még porban játszva álmodnak, hogy húsz év múlva aztán áttörjenek minden gátat. 

 

A gyerekek nem tudják, mi lehetetlen és mi nem az. Ezért olyan dolgokra is képesek, melyekről mi, felnőttek, azt hisszük, sosem sikerülhetnek. 

 

Mit tehetsz, hogy segítsd az UNICEF munkáját? 

Sok százezer olyan gyermek van a világban, akinek ételre, vízre, ruhára és főleg reményre van szüksége. A Pandora minden 2020. október 22. és 2021. január 22. között megvásárolt Charms for Change, azaz Charmokkal a változásért charm árából 15 fontot az UNICEFNEK ajánl fel. 

 

Amikor megvásárolod a limitált példányszámban kibocsátott Pandora Charms for Change chamok valamelyikét, Te is a jövőt támogatod.