Pandora Blog

Eljegyzési gyűrű a Pandorától

MomentsBox
2021.04.27 18:19
Eljegyzési gyűrű a Pandorától

Minden kapcsolatban eljön az a pillanat, amikor már csak egy kérdés lebeg a levegőben: lesz-e lánykérés és ha igen, mikor és mivel? A legtöbb lánynak konkrét elképzelései vannak nemcsak a nagy napról, hanem már a kézfogó pillanatáról is. Van, aki nagy nyilvánosság előtt, más csak egy szimpla szombat délután vagy éppen a közös évforduló alkalmából reménykedik abban, hogy megkérik a kezét.

Pandora eljegyzés

A férfiak ugyanakkor nagy nyomás alatt vannak, hiszen az internet nemcsak inspirációs forrásként, hanem frusztrációnak is kiváló: a lánykérés legyen minél izgalmasabb, minél egyedibb és minél különlegesebb, a gyűrű pedig hatalmas.

A jegygyűrű története

Ma a jegygyűrű a végtelen szerelem és az elköteleződés jelképe, ez azonban nem volt mindig így. Egy időben a férfi szándékát, valamint a nőre való tulajdonjoga kiterjesztésének meghosszabbítását jelentette. A gyűrűváltás szokása eredetileg egyenesen az ókori Egyiptomig vezethető vissza, ahonnan Nagy Sándor közvetítésével került be a római kultúrkörbe. Míg Európa legtöbb országában az ékszer előbb kenderből, majd vasból, később pedig főként aranyból készült, addig a kelták a jegyespár két tagjának haját fonták karikába, így hitük szerint a szerelmesek sosem szakadtak el egymástól.

Lánykérés

Néhány évtizeddel ezelőtt még hazánkban is a viszonylag egyszerű, hagyományos arany karikagyűrű volt a divat, ma azonban már szinte elvárás a jegygyűrű, valamint a nagy kérdésnél átadott köves, vagy más elemeiben különleges kísérőgyűrű is. Ez a szokás azok körében is népszerű, akiknek egy néhány tízezer forintos - vagy gyémántberakás esetében még ennél is drágább- gyűrű beszerzése komoly anyagi megterhelés.

Pandora barátnők

Mit tehet a férfi, ha elkápráztatná szíve hölgyét, de nem tud vagy nem akar vagyonokat költeni a nemes ékszerre? Megkéri a majdani ara barátnőit, hogy ajánljanak neki gyűrűt a MomentsBox kínálatából! (Pandora-imádók előnyben!)

 

Gyűrű-kisokos

Az egyik legnagyobb kihívás megtalálni a tökéletes gyűrűt a leendő menyasszonynak anélkül, hogy ő csak egy kicsit is gyanakodna arra, mi zajlik a háttérben. A gyűrű méretének meghatározására többféle módszer létezik- erről itt olvasható összefoglaló-, a stílust azonban a vőlegénynek kell kiválasztania.

Gyűrű mustra

Mindig érdemes figyelembe venni a célszemély életmódját, meglévő ruhatárát és ékszereit, valamint a majdani jegygyűrű anyagát és formavilágát is. Egy biztos, a MomentsBox Pandora gyűrűi között minden menyasszony megtalálhatja a kedvére valót!

Pandora Ragyogó szeretetcsomó

Hozzám jössz?

A nagy pillanatok nagy körültekintés kívánnak, ezért- segítendő a tanácstalan szívszerelmeseket- tartsatok velünk egy Pandora szépségeket felvonultató gyűrűmustrára!

Nagy pillanat

Abszolút kedvencünk a csillogó és grandiózus Vintage elegancia gyűrű kövekkel és a nagy Gatsby-t idéző túlzóan szertelen, mégis magától értetődő ragyogással. A visszafogottság kedvelőinek kedvence lehet a tenyésztett gyönggyel díszített Örök báj, mely diszkrét fényével és letisztult formavilágával bizonyítja, hogy a kevesebb néha tényleg több. Persze vannak, akik szerint a jóból sosem lehet elég! Az ő partnerüknek ajánljuk a cseppet sem hétköznapi, látványos és összetéveszthetetlenül gyönyörű Vintage Allure gyűrűt. Ez a szecessziós hangulatú, Mucha képi világát idéző szépség csak olyan menyasszonyoknak való, akik nem félnek vállalni önmagukat és bátran megmutatják, kik is ők valójában.

Vintage elegancia Örök báj Vintage Allure

Vintage elegancia

Örök báj

Vintage Allure

A klasszikusok rajongóinak is bőven akad választék: franciás sikket, valamint a házasság hármas egységét - hit, remény, szeretet- megjelenítő Ragyogó szeretetcsomó, vagy a mélykék kővel ékesített Fénylő éjfél a legjobb döntés azoknak, akik valami egyszerűen nagyszerűre vágynak.

 

Ragyogó szeretetcsomó

 

Fénylő éjfél

Ragyogó szeretetcsomó

 

Fénylő éjfél

 

MomentsBox Pro tipp

Kedves Leendő Vőlegény! Ha nem tudsz, vagy nem akarsz segítséget kérni a kedvesed édesanyjától, vagy barátnőitől, ne csüggedj! Vedd fel velünk a kapcsolatot és örömmel segítünk neked a tető alá hozni a nagy meglepetést!

EMAIL