Pandora Blog

Tűzzománc Pandora csodák kékben

MomentsBox
2020.12.08 16:54
Tűzzománc Pandora csodák kékben

A Pandora ékszerkollekciók univerzumában is különleges helyet foglalnak el a színes-fényes tűzzománc charmok, melyek egy speciális eljárás segítségével jönnek létre.

Tudtad, hogy a zománckészítés olyan többszáz éves tudomány, melynek történelme van? A módszerrel a recipiensre- azaz a fém felületre, magára az ezüst vagy az arany charmra- különféle módon színezett és porított üvegmassza kerül, melyet nagy hőmérsékleten fixálnak. A nemesfém és a zománc között kötések jönnek létre, így egy ellenálló, élénk színhatású, csillogó felület keletkezik, mely csodásan mutat a Pandora karkötődön.

Ezalkalommal csokorba gyűjtöttük azokat az igézően kék Pandora charmokat, melyeket bármikor szívesen találnánk a karácsonyfa alatt.

Téli mesevilág

Párját ritkítóan aprólékos kivitelezés és a téli csendéletekre jellemző báj uralja ezt a különleges, csillagokkal áttört charmot. A fenyők zöldje, az éj kékje és a téli hótakaró megtisztító fehérje együtt idézik meg a sokat ígérő karácsonyi várakozást. Ezt a charmot nemcsak formája teszi egyedivé, hanem a mosolygós, egész télre örömet hozó hóember is. Télimádóknak kötelező!

Pandora Téli mesevilág charm

Kék dísz

Azok közé tartozol, akik szerint a kevesebb több? Szívesen választasz visszafogottabb, kortalan darabokat? A Pandora ékszerek tervezése során Rád gondoltak, amikor elkészült ez az egyszerűen nagyszerű, szikrázó cirkóniákkal kirakott darab. A kövek hullámzása megtöri a mélykék tűzzománcréteget, s ezzel olyan charm jön létre, mely az év bármely szakában, bármely szetthez passzol. Elegancia és kellem, ez a Kék dísz.

Pandora Kék dísz charm

Szenteste

A szentestét minden életkorban lélegzetvisszafojtva várjuk, nem igaz? Először azért lessük angyalszárnyak suhogását és ünnepi csengők csilingelését, mert keressük, után meg, mert teremtjük a csodát. Ezt a varázslatot, a titkokkal és fondorlatokkal teli éjszakát formázza hógömb-charmunk, a Szenteste is.

Pandora Szenteste charm

Részletgazdag kompozíció cirkóniaköves alappal, sok-sok bájos fenyővel és persze az eget hasító Mikulással és szánjával, gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek egyaránt!

Királykék fonódó ragyogás

Olyat keresel, amiből nem gyakran jön szembe veled még egy? Neked való ez a fazettált, királykék kristállyal és áttetsző cikróniákkal ékített darab, melynek szimbolikája számos gondolatot indíthat útjára. Megláthatod benne a magyalkoszorú alatt elcsattant első csók sokat ígérő reményét épp úgy, mint a tenger fodrozódó hullámait, vagy távoli korallzátonyok földöntúli szépségét. Szerezd meg és ragyogtasd teljes fényében!

Pandora Királykék fonódó ragyogás

Kék örvény charm

Vannak nők, akiket szinte mintha két külön lényből gyúrtak volna össze. Olykor ölelően lágyak, szinte észrevétlenek, máskor kidomborodik a bennük rejlő hatalmas erő és lehetetlen nem észrevenni őket. Nem rejtőzködők és nem is képmutatók, csak akkor mutatják meg valódi értékeiket, amikor arra szükség és hely van. Okos és megfontolt nők, akiket mindenki megjegyez magának.

Pandora Kék örvény charm

Épp ilyen a charmok között a Kék örvény, mely kétféle kékben játszó tűzzománc réteg egybefonódásából létrejött harmonikus egész. Kerek és teljes. Igazi.

Megtaláltad kedvencedet? Rendeld meg!

Szeretnéd meglepni kedvesedet, édesanyádat vagy egy számodra igazán különleges személyt, mégsem vagy biztos abban, melyik charmot kellene választanod? Számodra találtuk ki ajándékutalványainkat, melyeket tetszőleges értékben megvásárolva egyszerre lehetsz figyelmes és mehetsz biztosra. Így a megajándékozott azt választhat aktuális árukészletünkből, amit csak szeretne!