Pandora Blog

5 népszerű Pandora ritkaság a MomentsBox kínálatában

MomentsBox
2021.06.24 14:20
5 népszerű Pandora ritkaság a MomentsBox kínálatában

A Pandora nem csupán ékszer. Szenvedély, melyben testet öltenek a vágyak és megjelenik a női lét szépségének ezernyi arca. Minden charm egy egyedi és különleges történet, amit magunkban őrzünk, s a charmok által büszkén viselünk évtizedeken át.

Pandora karkötő ötlet

Ez az oka annak, hogy bár évente több új kollekció is az üzletekbe kerül, a régi charmok nemhogy nem mennek ki a divatból, hanem fel is értékelődnek. Ismerjetek meg néhány nagy kedvencet, melyet most a MomentsBox webáruházában is megtalálhattok!

Tűzzománc kedvenc:
Pandora Anya-fia függő charm

Az Anya-fia függők akkor értékelődnek fel igazán, amikor gyermek vagy unoka születik a családba. Ilyenkor az apukák szívesen lepik meg kedvesüket- vagy akár az anyukák saját magukat- a rendkívül dekoratív dupla függő charmmal, melynek elegáns ezüstje csodás kontúr a kék tűzzománchoz.

Mother & Son charm

Az ékszer szimbolikája míves formában mutatja meg az igazi anya-fia szeretetkapcsolatok lényegét. A két félszív egybeforrva egyszerűen elegáns kiegészítő, két részre bontva azonban az ékszer elemei külön-külön is teljes értékű egészek. Egy ilyen csodás darab akár menyegző előtt, örömanya-köszöntő ajándéknak is kiváló!

Cirkóniacsoda:
Pandora Drágám szív alakú charm

Ha nyár, akkor szerelem, ha szerelem, akkor Pandora szív alakú charmok!

Sweetheart - Édesem charm

A Sweatheart charm klasszikusan egyszerű formavilágát ellensúlyozza a több tucat szikrázóan csillogó rózsaszín cirkónia kő, mely a középen elhelyezett nagyméretű szívet fonja körbe. Szinte táncot jár rajta a napfény, épp ezért semmihez sem fogható bájos kiegészítője ez a charm bármelyik Pandora karkötőnek. Időtálló rendületlen szépség, mely egy életen át elkísér!

Nyár kékben:
limitált 2019-es
Pandora Kék dísz függő charm

A forró nyári napokon jól esik a szemnek és a léleknek az az üdítő kékség és nemes egyszerűség, melyet ez a limitált szériás Pandora különlegesség tartogat. Noha eredetileg karácsonyi díszként került forgalomba, az élénk kék tűzzománc réteg a nyári időszakban segít újrakeretezni a már ismert ékszert.

Kék dísz charm

Hiszen a kirobbanó kékség megidézi a görög halászfalvak harsogóan üde kékjeit, a geometrikus mintában elhelyezkedő áttetsző cirkóniák pedig elegánssá teszik azt. Szerezd be most kedvező áron és viseld egész évben tündöklőn!

Tánc és ezüst:
Pandora Balerina charm

Minden kislány elképzelte már legalább egyszer, ahogy reflektorok fényében minden tekintet rá szegeződik, miközben játszi könnyedséggel hercegnővé vagy balerinává válik a színpadon. Ez a tündérien kecses, csillogó cirkóniákkal kirakott balerina Pandora függő charm segít örökre emlékeztetni magunkat arra, hogy minden nagylányban ott él az egykori álmodó. A boldog élet titka talán épp az, hogy nem akarjuk sem elfelejteni, sem elnyomni őt!

Balerina függő charm

Egykori balettiskolai növendékeknek, táncos lábú hölgyeknek és a tündérmesék hétköznapi hercegnőinek egyaránt tökéletes választás. Rendeld meg most!

Útkeresőknek:
Pandora Iránytű charm

Érezted már úgy, hogy minden értéktelenné, súlytalanná vagy éppen túl nehézzé válik és semmit sem szeretnél jobban, mint elmenekülni? Újrakezdőknek, nagy utazóknak és lelkükben örökké szabadoknak is érzelmi támasz és örök emlék lehet a Pandora Iránytű függő charm, mely részletes kidolgozottságával igazán különleges darab.

Iránytű charm

Az akácméz színű függő hátoldalán található “Follow your dreams!” felirat emlékeztet, hogy a legnehezebb pillanatokban se felejtsük el: életünk filmjében nekünk jár a főszerep! (És ez nem önzőség.)

Pandora karkötők

Szerezd be most és viseld mementóként egy élményekben gazdag, hosszú és teljes életen át!