Pandora Blog

A MomentsBox üzenete

MomentsBox
2021.09.01 14:17
A MomentsBox üzenete

Mint nő a nő a nőnek, mondok neked valamit. Valamit, amit talán már elfelejtettél. Legyél bár kerek vagy karcsú, magas vagy alacsony, fiatal vagy idősebb: csodálatos vagy.

Te magad vagy a teljesség és a szépség! Megérdemled, hogy életed mozijának műfaját te magad válaszd meg, és azt is, hogy tiéd legyen a főszerep!

A természetes szépség dicsérete

Nem vágysz hatalmas gesztusokra és látványos vallomásokra, de szeretnéd, ha minden napodba beleférne egy kis csillogás? A meghitt pillanatokat és boldog perceket egy finom kávé, néhány percnyi kellemes muzsika, vagy akár tündöklő virágok is előidézhetik!

A legfontosabb, hogy te soha ne mondj le önmagadról, és egy percre se szűnj meg szeretni azt a lányt, aki voltál és aki vagy. A boldogságot nem adják könnyen, olykor magunknak kell megteremtenünk.

Természet

Minél több, annál jobb

Feltűnő megoldásokra vágysz? Vegyél ki egy szabadnapot, menj bruncholni, igyál pezsgőt délelőtt tizenegykor, és egy napra tegyél úgy, mintha te magad volnál Audrey Hepburn az Álom luxuskivitelben díszletei között!

Feszítsd szét a kereteket, és próbáld fel azt a cipőt, vedd meg azt a táskát, menj moziba egyedül! A legtöbb korlát, ami bezár minket, nem is létezik igazán. Magunknak csináljuk őket, mert félünk attól, hogy szabadon éljünk. Engedd el őket és magadat is! Fűzz főnixtollat Pandora-karkötődre! Így nem felejted el, hogy mindig van holnap, és mindig van tovább.

Őrizd magadban a gyermeket! 

Gyerekként még tudtál a pillanatnak élni, és nem volt más idősík, csak a most. Örültél az ízeknek, a fényeknek, az arcoknak, könnyed játék volt minden. Nem féltél, nem problémáztál és nem szorongtál, tudtál sodródni, és a felnőtt dolgok távoli intő jelek voltak csupán.

Ki mondta, hogy erről az áldott gyermeki állapotról le kell mondanod mindörökre?! Bárki volt is, hazudott!

Nem a korod számít, hanem az, hogy tudsz-e még mezítláb szaladni a part szúrós homokjában, mersz-e hangosan nevetni, őszintén beszélni és kiállni azért, amiben hiszel? Ha igen, nyitott szíved  ékesít téged és átsegít minden nehézségen, nincs miért aggódnod!

Mint nő a nőnek, mondok neked valamit

Ha felemelsz másokat, magadat is felemeled. Ha megerősíted a gyengébbeket, magadat erősíted meg. Ha esélyt adsz a nálad fiatalabbaknak, megmutatod, te mennyit érsz.

Mi, nők, mi mind egy vérből valók vagyunk. Sokfélék, mégis ugyanolyanok. Felelősek egymásért és azokért, akik utánunk jönnek. Utat kell mutatnunk nekik, hogy az életük a miénknél könnyebb legyen. Mert fény vagyunk mi zord időkben is. Lámpás, mely megóvja azt, akinek kezében lehetőségként fénylik fel a jövő.