Pandora Blog

A legszebb karácsonyi Pandora charmok - a Moments Box kedvencei

MomentsBox
2020.11.30 14:21
A legszebb karácsonyi Pandora charmok - a Moments Box kedvencei

Az adventi időszak az év egyik legcsodásabb szakasza, hiszen fények, díszek, csillogás és remény tölti meg a szíveket és az utcákat egyaránt. Ilyenkor semmi se túlzás és semmi sem drága. Az elegáns gyönyörű, a giccses cuki, minden megy mindenhez és egyszerűen nem lehet betelni a ragyogással!

 

Karácsonyi Pandora

Ez a sokszínű vidámság, meghitt elegancia és szívmeleg öröm jellemzi a Pandora különleges karácsonyi kollekcióit is, hiszen a charmok művészi ötvözetei az időtálló szépségnek és az ünnepi bájnak. Lássuk, melyek a Moments Box 2020-as kedvencei!

 

Karácsonyi koszorú petite, az apró meglepetés

A petitek varázsa a kicsiny méretük ellenére is rendkívül aprólékos kidolgozottságban és sokszínűségükben rejlik. A Pandora nyakláncokra és karkötőkre helyezett medalionokban könnyen és gyorsan cserélhetők, így ugyanaz az ékszer egész évben része lehet gardróbunknak, hiszen pillanatok alatt új arcot ölthet.

 Pandora Karácsonyi koszorú petite

A Karácsonyi koszorú petite ideális választás, ha a barátnődet vagy kolléganődet lepnéd meg egy kedvező árfekvésű, mégis különleges aprósággal.

 

Karácsonyi kívánság (2014-es Black Friday függő), a csillogó

Csillogó karácsonyi díszgömb számtalan apró cirkóniakő ragyogásával és klasszikus fenyőfákkal, ünnepi masnival. Elegáns, letisztult és kortalan charm, mely egy minimalista formavilágú karkötőnek éppúgy dísze lehet, mint egy sokszínű, tűzzománcos charmokat felvonultató ízig-vérig karácsonyi Pandora karosnak.

 Pandora Karácsonyi kívánság BF charm

Karácsonyi fehér díszgömb (2018-as Black Friday charm), az elegáns

Ritkán van részünk fehér karácsonyban, pedig a szikrázó hótakaró mesevilágot varázsol a tájból. Ezt a tisztaságot idézi a 2018-as Pandora BF kiadás, melynek szépsége éppen egyszerűségében rejlik. Krémfehér tűzzománc, apró kövek csillogása és egy bájos holdacska idézi meg a havas és hideg téli éjszakák romantikáját.

Pandora karácsonyi fehér díszgömb bf charm

 

Mikulás az űrben charm, a poénos

Gondolkodtál valaha azon, hogyan jut el a Mikulás egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekhez? Még ha belekalkuláljuk is, hogy sok aprósághoz karácsonykor érkezik a Télapó, akkor is fénysebességre van szüksége! Vagy legalábbis egy szupercuki ezüst Pandora űrhajóra, amivel száguldva közelíthet meg minden kéményt. Szerezd meg magadnak és repülj Te is a csillagok közé!

Pandora karácsonyi mikulás az űrben charm 

A Szeretet ajándéka, a nagyon csajos

Magentaszín tűzzománc szivecskét ölelő csillogó szalagok Pandora-módra, ez a Szeretet ajándéka charm. Kiváló választás azoknak, akik kedvelik az élénk színeket, gyűjtik a szívcharmokat vagy egy különleges nőnek, akinek egyetlen tökéletes ajándékkal mondanád el, ő az igazi.

 Pandora karácsonyi szeretet ajándéka charm

Szeretnél meglepni valakit egy csodás Pandora ajándékkal, de bizonytalan vagy abban, mi lenne a legjobb választás? Vásárolj ajándékutalványt webáruházunkba öt, tíz, tizenöt vagy húszezer forint értékben és add ajándékba figyelmed és szereteted mellé a választás szabadságát is!

Pandora MomentsBox ajándékutalvány