Pandora Blog

Karácsonyi köszöntő

MomentsBox
2020.12.18 13:37
Karácsonyi köszöntő

Ez az esztendő nem hasonlított semmire, amit korábban megéltünk. Ezüstös csillogását gyakran árnyékolta be a félelem vagy az aggódás felhője és kénytelen- kelletlen távolabb voltunk egymástól, mint korábban bármikor.

Kedves Pandora-Lányok!

Mi mégis hálásak vagyunk, hiszen Ti mindvégig velünk maradtatok és vásárlásaitokkal, kommentjeitekkel, örömötöket bemutató fotókkal motiváltatok és bátorítottatok bennünket a nehezebb napokon is.

Fantasztikus érzés megélni, hogy az a szenvedély, amely minket eltölt egy- egy különleges Pandora darab beszerzése közben, Bennetek is lelkesedést szít. Jó tudni, hogy az a csodálat, mellyel egy-egy ritka charmot veszünk kézbe, számotokra is ismerős. Egyfélék vagyunk és ez számunkra is öröm.

S ha már mindannyian rajongunk a dánok szépérzéke és mesteri ékszerei iránt, tanuljunk el tőlük még valamit! A karácsony előtti időszak meghatározó momentum a dánok számára, melyből mi is tanulhatunk. Ez tulajdonképpen nem más, mint az ünnep elfeledett melege, mely szinte életszemléletté, vezérfonallá válik. Egy varázslatos hangulat, egyfajta össznépi béke és összetartozás, melynek apró pillanatai bekúsznak a hétköznapokba. A kedvesség egymás iránt, a türelem, az ünnepi fények tánca, a fűszeres illatok és a mosolyok nyomán felderülő arcok: ez a hygge maga.

Hygge

Próbáljátok ki Ti is! Lassítsatok, nézzetek körül, vegyétek észre a többiekben rejlő szépséget és tekintsetek új szemmel családtagjaitokra! Találjátok meg egymásban a csodát! Meglátjátok, egészen másként telik majd az ünnep, ha folyik a szó és nem maradnak bent az egymást dicsérő és értékelő gondolatok. Ne hidd, hogy úgyis tudja! Ne engedd, hogy a dühöd befolyásoljon! Mondd ki, éld meg, szeresd!

Hyggee

Mint nő a nőnek, mit is kívánhatnánk Nektek az ünnepekre?! Legyetek csodálatosak, ragyogjatok teljes pompátokban és viseljétek boldogan Pandora ékszereiteket! Higgyétek el, hogy a lakás tisztasága fontos, de nem elsődleges, ahogy a szép csomagolás is előnyös, de nem kötelező! Nem számít, lesz-e nyolcféle sütemény, hány fogásos az ebéd és az sem igazán lényeges, hogy odaért-e minden képeslap időben.

https://www.instagram.com/p/CIQoTvxnN_u/?igshid=8vq2uz4zpzu4Fotó: https://www.instagram.com/p/CIQoTvxnN_u/?igshid=8vq2uz4zpzu4

Ha van valami, ami igazán fontos, az a család és az őszinte pillanatok meghitt öröme. Teremtsétek meg és élvezzétek azokkal, akiket mindennél jobban szerettek! Glædelig Jul og Godt Nytår! Vagy ahogy mi mondjuk:

Boldog karácsonyt és bodog új esztendőt!

Boldog Karácsonyt!