Pandora Blog

Bemutatkozás

MomentsBox
2020.11.02 20:00
Bemutatkozás

Emlékszel arra a pillanatra, amikor rátaláltál az igazira? Amikor beléd hasított a felismerés, hogy igen, ezt kerestem, pontosan csak ezt?

 

Ziman Zsuzsa vagyok, a Moments Box Pandora webáruház megalkotója és tulajdonosa, Pandora-függő. Egy modern nő, akit elvarázsol a különlegesség, a csillogás, az egyediség és aki nem rejti el az érzéseit, vágyait. Azonnal tudtam, hogy a Pandora nekem és értem szól. Elbűvöltek a ragyogó színek, a pompázó virágok, és rövid idő alatt elkészült először csak képzeletben, majd a valóságban is, az én első és azóta is örök szerelem Pandora karkötőm.

Időbe telt, míg felismertem, hogy mindaz a szenvedély és öröm, ami engem eltölt, ha meglátok és felpróbálok egy mívesen formált Pandora ékszert, nem csak a sajátom. Sokan vagyunk mi erős és karakteres nők, akik arra vágyunk, hogy kifejezhessük és megélhessük szépségünket és önmagunkat.

 

Rájöttem, hogy a lelkes kutatómunkám, mellyel a föld alól is előkerítem a már kifutott ritkaságokat és a nemzetközi, csak az adott célországban kapható limitált példányszámú különlegességeket, s elhivatottságom, hogy kizárólag eredeti, márkajelzéssel ellátott darabokat szerezzek be, másoknak is segítség. Ekkor kezdtem közösségépítésbe, és létrehoztam a Pandi Outlet Facebook-csoportot, ahol mi lányok több ezren együtt éljük meg rajongásunkat és örömünket. Nemcsak online bolt ez, hanem olyan erős és összetartó női közösség, ahol egymásban nem vetélytársat, hanem barátot látunk. Ezt a közösséget és szellemiséget éltetjük tovább a Moments Box webáruházban is. Összetartunk, mert van közös nyelvünk: a Pandora ékszerek iránti szerelem.

 

Mára kollégáimmal kiegészülve csapatban dolgozunk azért, hogy boldoggá tegyünk Benneteket, és elhozzuk számotokra a világ legcsodásabb Pandora kincseit, hisz minden nő megérdemli a ragyogást az igazival. A Moments Box Pandora ékszer webáruház segít, hogy ne kelljen sokáig keresni.

 

A modern nő olyan, mint a Pandora ékszerek: eredeti, csillogó és úgy tökéletes, ahogy van.