Pandora Blog

Pandora karácsonyi ötletbörze

MomentsBox
2021.12.09 16:49
Pandora karácsonyi ötletbörze

Összeválogattunk néhány igazán egyedülálló Pandora karácsonyi meglepetést, amellyel megajándékozhatod szeretteidet, és a nagy Pandora rajongók is megtalálhatják szívük vágyait. 

Először is olyan különlegességeket emeltünk ki, amelyek ugyan nem ékszerek, de tipikusan „must have” darabok a rajongóknak. Tovább haladva pedig három-három ékszert választottunk ki számotokra a karkötők, fülbevalók és a nyakláncok sorából.

Kecsegtető ékszertartó doboz

Az első ötletünk egy szuper Pandora ékszertartó doboz, amely halvány rózsaszínben pompázik, felül Pandora felirattal. Belső két szintes, kivehető részekkel és a nyitódó felületen egy tükörrel. Ezt tovább fokozza a kívül könnyen tisztítható PU bőr anyag, míg belül puha bársonyos felülete teszi alkalmassá arra, hogy megóvja a Pandora ékszereket. Található benne: gyűrű tartó párna, fülbevaló és nyaklánc tartó rész, illetve charm és karkötő tartó, továbbá két extra kivehető rekesz, amelyekkel praktikusan pakolhatóvá válik ez a kis dobozka.

 

Ámulatba ejtő porcelán díszek

Következő ajánlatunk a Pandora karácsonyi porcelán díszeink, amelyek két különböző évből származnak. Ezáltal jelképezhetik akár a Pandora iránti szeretet kezdetét is egy számunkra fontos személynek. A hópehely Pandora karácsonyfa díszünk 2015-ből, míg a szintén porcelán ajándékdobozunk 2016-ból való. 

Pandora Hópehely karácsonyfa dísz

A díszek kis bársony tasakkal és a szatén belsejű puha dobozban kerülnek átadásra. Ebbe a kis szütyőbe pedig extra meglepi tehető. A díszes ajándékdoboz melletti plusz érvünk, hogy ennek akár a belsejébe is belecsempészhető egy aprócska ajándék, hiszen nyitott az egyik oldala.

Pandora ajándékdoboz karácsonyfadísz

Nyakláncok bűvöletében

Téli kedvencek a nyakláncok, melyekből most hármat emeltünk ki. Első választottunk a Pandora Fénylő szívek nyaklánc, amelyhez még két darab charmot is tudunk adni, így akár mini szettként is adható az ünnepekre. Különlegessége, hogy a nagyobb szív fehér gyöngyházzal, míg a kisebb szív a 14K arannyal teszi még különlegesebbé ezt a 45 cm hosszúságú két pontban állítható láncot.

Fénylő szívek Pandora nyaklánc

A második lánc ötletünk a kissé bohókás, egyik oldalt dupla soros, szív alakban záródó, picit hosszabb ékszer, a Pandora Nyitott szív nyaklánc a maga 70 cm-vel bájol el minket, amely méret fix.

Nyitott szív pandora nyaklánc

Harmadik választottunk a Pandora Vintage báj nyaklánc, amellyel igazán elvarázsolhatjuk szerettünket, hiszen cirkóniái csak úgy ragyognak majd a megajándékozott nyakában és minden szempár a medált figyeli majd.

Vintage báj Pandora nyaklánc 

Csábító fülbevalók

Fülbevalók közül a választásunk most az Arany gyöngyös fülbevalóra, az Elegáns szépség fülbevalóra, valamint a Ragyogó levelek fülbevalóra esett. Miért éppen ezekre? Mert a tenyésztett gyöngy igazi eleganciát sugall a viselőjéről, és tökéletes párosítás akár arannyal vagy ezüsttel is. A leveles füli, pedig azért kerülhetett a sorba, hiszen igazán alkalmi, különleges viselet.

Pandora fülbevalók ajándékba

 Magával ragadó karkötők

Karkötők közül jó választás lehet a Matt ragyogás a különleges gyémánpontozással, az Ikonikus rosé karperec vagy a Hold és csillagok karperec. Először gondolkodtunk, hogy vajon egyszerű-e mérethez kötődő ajándékokat venni? Hiszen nem biztos, hogy fel tudjuk mérni a megajándékozandó méreteit. De a válaszunk igen!

Pandora karkötő ajándékba

Használjátok ki a webshop előnyeit, nézzétek meg a Pandora Kisokost, mérjetek, olvassatok és kérdezzetek tőlünk! Szívesen segítünk akár e-mailben vagy telefonon is, de az oldalon lévő Messenger füllel is nyugodtan küldhettek nekünk üzenetet.

 

Reméljük időben megtaláljátok a legjobb választást!

Kellemes készülődést kívánunk az ünnepekre! :)